Britisk band i stor busulykke

Det britiske indie-popband Pale Waves har været indblandet i en stor trafikulykke i Sverige, hvor 19 blev sendt på hospitalet

Video: Pontus Stenberg

Torsdag aften måtte 19 personer fragtes til hospitalet i ambulance efter en stor trafikulykke mellem Nyköbing og Tystberga i Sverige, hvor en turistbus, 20 personbiler og flere lastbiler var indblandede.

Det viser sig nu, at det var det britiske popband Pale Waves turnébus, som væltede. Det skriver Aftonbladet.

Bandet var på vej til Berlin, hvor de skulle optræde med den amerikanske sangerinde Halsey, da busulykken skete.

Heldigvis er alle i god behold.

'I aftes var vi indblandet i en alvorlig busulykke på vej til vores Berlin-show. Vi var meget heldige, og ingen er kommet alvorligt til skade', lyder det fra Pale Waves på deres Twitter-og Instagram-konto.

Foto: Pontus Stenberg/TT
Foto: Pontus Stenberg/TT

Se også: Dansk rockbands vilde comeback: Har tabt 80 kilo tilsammen

Her fortæller de dog også, at de er nødt til at aflyse de næste par shows på deres turné:

'Vi er ikke i stand til at spille de næste shows. Vi ville have elsket at spille disse shows med Halsey, og vi håber at være tilbage på vores tour meget snart', skriver de.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af PALE WAVES (@palewaves) den

Sangeren Halsey. Foto: CAPITOL
Sangeren Halsey. Foto: CAPITOL

Halsey udtrykker sin medfølelse
På Instagram kommentarer Halsey billedet fortæller, at hun savner dem:

'Vi er alle så glade for, at intet alvorligt er sket. Det bliver dog ikke det samme uden jer! Hvil jer nu!', lyder det fra hende.

Også busselskabet Starsleeper bekræfter på deres sociale medier, at det var deres bud, som var involveret i den alvorlige trafikulykke i Sverige, hvor Pale Waves befandt sig i bussen.

'Vi har snakket med vores chauffør og tour-manager, og heldigvis tror vi lige nu, at der ikke har næret nogen alvorlige kvæstelser. Alle er blevet bragt til hospitalet, hvor der er blevet foretaget kontrol osv.', skriver de på Facebook.

Aftonbladet.se har desuden været i kontakt med politibetjenten Martin Detterström, som var på vagt torsdag aften. Han fortæller, at der ikke skulle være taler om livstruende kvæstelser hos nogen af de indblandede i ulykken.

Se også: Masser af ledige pladser til popbrag

31 kommentarer
Vis kommentarer