Chris Slade gør comeback i AC/DC

Skandaleramte Phil Rudd må blive hjemme fra turneen og vente på sin retssag

AC/DC får  nu en gammel - ny trommeslager. Foto: AP
AC/DC får nu en gammel - ny trommeslager. Foto: AP

Phil Rudd, trommeslager i AC/DC blev i november anklaget for at have planlagt et mord ved at hyre en lejemorder til at dræbe to personer.

Denne sigtelse blev frafaldet, men han er fortsat sigtet for narko-besiddelse og drabstrusler, og retssagen er udsat til april.

Phil Rudd i retten i Tauranga, New Zealand i onsdags - han blev hjemme i morges. (Foto: AP) INTL. MusikNYT AC/DC's Phil Rudd: Jeg er uskyldig

Derfor har det været nødvendigt at finde en afløser til den kommende turné, og det bliver Chris Slade, tidligere trommeslager for bl.a. Tom Jones, Uriah Heep og Manfred Mann's Earth Band, der erstatter Rudd, skriver VG.

- Det er en fantastisk mulighed for mig. De fleste mennesker får trods alt aldrig lov til at spille med deres favoritband - og så sker det hele to gange for mig, skriver Slade i en Facebookopdatering.

Comeback
For Slade er det et comeback. Han var nemlig trommeslager i det australske band mellem 1989 og 1993.

'Jeg vil gerne takke alle for den overvældende støtte, jeg har fået personligt - både på Facebook og gennem andre sociale medier - ikke en kommentar er ulæst, og jeg er ydmyg', hedder det.

Angus Young og Brian Johnson fra AC/DC, der kæmper med intern turbulens. (Foto: All Over) INTL. MusikNYT AC/DC's trommeslager forsvundet

Han skriver videre, at han og bandet beklager, at det hele har været holdt hemmelig i et stykke tid, men der har været mange grunde til det.

0 kommentarer
Vis kommentarer