Dans eller skrid: Se Prince smide Kim Kardashian af scenen

Under en koncert i 2011 blev den afdøde sanger træt af reality-stjernens manglende danselyst. Se episoden her

Prince fik hurtigt sendt Kim Kardashian ned fra scenen, da hun ikke gad danse. (Video: Splash)

Se episoden i klippet herover artiklen

Det er med at få snøret danseskoene og give den fuld gas, når du bliver budt op til dans af selveste Prince.

Det måtte berømtheden Kim Kardashian sande, da hun under en koncert i 2011 blev inviteret på scenen til en svingom af den nu afdøde sanger.

Prince blev 57 år (Foto: AP) INTL. MusikNYT Overblik: Prince død i en alder af 57

En tydeligt nervøs Kim Kardashian bevægede sig op på scenen, hvor hun blev mødt af Prince, der iklædt et flamboyant guld-outfit begyndte at danse lystigt rundt om reality-stjernen.

Men Kim Kardashein var ikke med på løjerne.

Hun valgte at stå bomstille, mens Prince rullede sine funky moves ud, og efter få sekunder gad musikeren ikke lege med hende mere.

Kim Worsøe og Prince. Prince blev 57 år gammel (Foto: Privat og AP) INTL. MusikNYT Danske Kim snakkede med Prince for to dage siden: Han vil blive savnet

- Kom ned fra min scene, lød kommandoen fra Prince, som dog tog det hele med et smil og fortsatte dansen med en anden kvinde, som sikkert kunne lære Kim Kardashian et dansetrin eller to.

Epsioden fandt sted i New Yorks Madison Square Garden i februar 2011, og efter Princes død torsdag har klippet fået nyt liv i medier som NME, Cosmopolitan, Huffington Post og US Magazine.

Kim Kardashian valgte at adressere det akavede øjeblik på Twitter, og det hører også med til historien, at hun senere under samme koncert fik en mulighed mere for at danse med Prince - og denne gang greb hun chancen.

Prince døde torsdag i en alder af 57 år i sit hjem i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota.

Dødsårsagen er endnu ikke offentliggjort.

På trods af forlydender om, at Prince ikke var misbruger, hævder et medie at han blev behandlet for en overdosis få dage før sin død. (Arkivfoto: AP) INTL. MusikNYT Medie: Prince behandlet for overdosis få dage før sin død

Her kan du høre mere om Princes fantastiske karriere

26 kommentarer
Vis kommentarer