Depp, Cooper og Perry starter rockband

Stjernerne danner The Hollywood Vampires, der optræder på festivalen Rock in Rio

Her lufter Johnny Depp guitaren sammen med The Black Keys  ved et MTV Movie Awards-arrangement. Foto: AP
Her lufter Johnny Depp guitaren sammen med The Black Keys ved et MTV Movie Awards-arrangement. Foto: AP

Johnny Depp er på vej til at gøre sin lidenskab - musikken - til et mere permanent eventyr.

Ifølge VG skriver den gamle rockmusiker, Alice Cooper på sin Instagramprofil, i weekenden, at den 51-årige Hollywoodstjerne har startet rockgruppen Hollywood Vampires sammen med Alice Cooper selv og Aerosmith-guitaristen, Joe Perry.

Johnny Depp er klar til alle de store roller igen. Foto: AP Intl. kendte Johnny Depp i storform efter sprut-afvænning

De to gamle drenge, Cooper og Perry er henholdsvis 67 og 64 år gamle.

Gruppen har allerede fået sin første spillejob - på den største scenen under festivalen Rock in Rio  i september, skriver The Guardian.

Johnny Depps forlovede, skuespilleren Amber Heard, har angiveligt fået stjålet og delt omkring 50 nøgenbilleder af sig selv. Billedet her er fra filmen 'Machete Kills'. (Foto: AP) Intl. kendte Depps forlovede største offer for nøgenhackere

Annonceringen af Hollywood Vampires kom for mange som en overraskelse, eftersom Depp for nylig gik ud i pressen og kritiserede andre skuespillere, som har lanceret en musikkarriere efter, at de er blevet kendt via film og tv.

- Den ide, synes jeg bare, er kvalm, og det har jeg altid ment. Jeg har været vældig heldig at have fået lov til at spille med på mine venners plader og gør det fortsat, sagde han under filmfestivalen i Berlin og tilføjede:

Aerosmith fik besøg på scenen af Johnny Depp. (AP Photo) Intl. kendte Johnny Depp spillede med Aerosmith

- Musik er fortsat en del af mit liv, men du vil aldrig komme til at høre om The Johnny Depp Band. Det vil aldrig ske.

Tidligere har Depp spillet med hos Oasis, Aerosmith, The Black Keys og Marilyn Manson, samt i filmmusikken i 'Once Upon a Time in Mexico' og 'Chokolat'.

Navnet Hollywood Vampires stammer fra en 70'er-gruppe, som Alice Cooper, Bernie Taupin, Micky Dolens, Ringo Starr og John Lennon hyggede sig med.

0 kommentarer
Vis kommentarer