Ed Sheerans laaaaangsomme hit

Den britiske sanger har sat en usædvanlig rekord med sit kæmpehit 'Thinking Out Loud'

Ed Sheeran har vundet adskillige priser for sine hits. (Foto: AP)
Ed Sheeran har vundet adskillige priser for sine hits. (Foto: AP)

Hvis man kan lide Ed Sheerans musikalske talenter, skal man være glad for, at han ikke landede skuespildrømmen i første omgang. (Foto: Jan Unger) Intl. kendte Ed Sheeran scorer grusom tv-rolle

Nogen dtor mand er  Ed Sheeran ikke. Foto. Jan Unger Intl. kendte Sheeran skræmt af Swifts lange stænger

Der er rekorder for at kaste længst, hoppe højest og åbenbart også for at være længst tid om at nå til tops. Den sidste noget usædvanlige rekord har den britiske sanger Ed Sheeran nemlig netop fået papir på.

Det er hans store hit 'Thinking Out Loud', der har været igennem en længere rejse fra den blev udgivet til den endelig nåede til tops. Ikke mindre end 19 uger skulle det tage, fra singlen blev udgivet i juli 2014, til den omsider kravlede op på førstepladsen på den britiske hitliste i november samme år.

 

Den præstation er der ikke andre, der kan hamle op med, og det har sangeren nu fået et flot indrammet certifikat på fra selveste Guinness World Records.

- Det er ikke så skidt, er det, skriver den 24-årige sanger på Instagram, hvor han har lagt et billede op af sit rekord-certifikat.

Ed Sheeran har tidligere blandt andet vundet to Brit Awards, en BBC Music Award og en Ivor Novello Award og har været nomineret til et hav af andre priser. Hans debutalbum fik seksdobbelt platin i Storbritannien, og nu kan han så føje et guldindrammet certifikat til samlingen.

Se billedet af rekord-certifikatet på Sheerans Instagram HER

Ed Sheeran blev for nylig taget for at køre race uden kørekort. (Foto: AP) Intl. kendte Se hvem Ed Sheeran er inspireret af

1 kommentar
Vis kommentarer