Efter brud: One Direction-sanger går solo

Kort efter Zayn Malik kvittede boybandet, offentliggør han nyt nummer - hør det her

Der blev grædt mange tårer hos One Direction-fans, da Zayn Malik forlod den populære gruppe

I sidste uge knuste han tusindvis af pigehjerter verden over, da han forlod boybandet One Direction.

Englænderen Zayn Malik har sagt farvel till One Direction, der optræder i Horsens til sommer. (Foto: Polfoto) INTL. MusikNYT Zayn Malik forlader One Direction

Men det betyder ikke, at Zayn Malik har droppet musikken fuldstændig. Mandag lagde produceren Naughty Boy, der blandt andet er kendt for megahittet 'La La La', nemlig et nummer op på hjemmesiden Soundcloud, hvor Malik står for vokalerne.

- Bare lad musikken tale for sig selv, og så kan I takke os senere, skrev musikproduceren på Twitter om nummeret, der hedder 'I Won't Mind'.

Stilistisk er 'I Won't Mind' en hel del anderledes end den musik, som One Direction laver. Den dybfølte sang er nemlig meget rolig og domineret af akustisk guitarspil.


Fans var chokerede efter Zayn Maliks exit (video: AP)

One Direction - fra venstre: Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson og Zayn Malik.(Foto: AP) INTL. MusikNYT One Direction: Vi er kede af det

Efter 22-årige Malik vendte ryggen til sine venner hos One Direction, annoncerede de resterende fire bandmedlemmer, at de i fremtiden fortsætter som en kvartet.

Da han forlod One Direction, begrundede Malik det med, at han gerne vil prøve at leve et normalt liv, hvor han ikke altid er i rampelyset.

Intl. kendte One Direction-fans amok: Se deres vilde reaktion her

Du kan høre Zayn Maliks første sang uden drengene fra One Direction lige HER.

1 af 2 Zayn Malik er klar med sit første soloudspil. (Foto: AP)
2 af 2 Zayn Malik er ikke med, når One Direction giver stadionkoncert i Horsens tirsdag 16. juni. (Foto: AP)
11 kommentarer
Vis kommentarer