Efter genforening: Nu afslører han ABBAs fremtidsplaner

ABBA tager ikke ud og spiller deres nye numre sammen, siger Björn Ulvaeus

ABBA har lavet ny musik, men har ikke planer om at skal ud at spille sammen. Foto: All Over Press
ABBA har lavet ny musik, men har ikke planer om at skal ud at spille sammen. Foto: All Over Press

Det var noget nær breaking news i musikverdenen, da ABBA i fredags meddelte, at de har fundet melodien sammen igen.

Efter 35 års pause har Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad været i studiet for at indspille to nye sange.

Se også: Efter 35 års pause: ABBA laver ny musik sammen

Gensynsglæden var stor, da de fire ABBA-stjerner mødtes, fortalte de i en pressemeddelelse.

- Vi føler alle fire, at det efter 35 år kunne være sjovt at slå pjalterne sammen igen og gå i studiet. Så det gjorde vi. Det var som om tiden havde stået stille og vi bare havde været på en kort ferie. Det var en ekstremt glædelig oplevelse, skrev bandet blandt andet.

Siden har der været spekuleret i, hvor meget der skal lægges i gendannelsen af ABBA. Kommer der mere musik, og skal kvartetten ud og optræde live?

I et interview med CNN kommer Björn Ulvaeus med en del af svaret, da han bliver spurgt, om han ikke har savnet at være ude at spille med sine ABBA-venner.

- Egentlig ikke. Ikke endnu i hvert fald. Det er et hårdt liv derude, når man er på turné. Vi har aldrig turneret ret meget, faktisk. I løbet af vores ti år sammen, turnerede vi måske syv måneder. Det var alt. Vi skrev sange og indspillede dem. Det var det, vi gjorde, siger han.

73-årige Björn Ulvaeus er ikke tiltrukket af livet på landevejen. Foto: All Over Press
73-årige Björn Ulvaeus er ikke tiltrukket af livet på landevejen. Foto: All Over Press

Når de to nye ABBA-sange, 'Don't Shut Me Down' og 'I Still Have Faith In You' til december bliver spillet for første gang, bliver det digitale kopier af Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid, der skal fremføre numrene. De såkaldte avatar-udgaver af de fire stjerner har meget passende fået kælenavnet ABBAtars.

Se hele interviewet med Björn Ulvaeus her.

17 kommentarer
Vis kommentarer