Annonce:
Annonce:

Efter kræfttragedie: Se Céline Dions hjerteskærende comeback

Den verdenskendte sangerinde mistede sit livs kærlighed til kræften i januar, men nu står hun på scenen igen for at hylde sin mand

Céline Dion er tilbage på scenen. (Foto: AP)
Céline Dion er tilbage på scenen. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Sorg-ramt Celine Dion: Farvel skat

Céline Dion ramt af ny tragedie: Bror død af kræft

Den 14. januar skete det tragiske og uundgåelige, da Céline Dions alvorligt syge mand, manageren René Angélil, døde efter flere års kamp mod strubekræft.

Parret fandt sammen i 1987 og har siden været uadskillelige, indtil døden rev dem fra hinanden.

Den 47-årige Grammy-vindende sangerinde har tidligere tilskrevet sin store succes 73-årige Angélil, og derfor gik verdensstjernen tirsdag aften på scenen igen for første gang siden dødsfaldet for at hylde ham.

- Min karriere er på sin vis hans mesterværk. Tanken om at forlade det ville såre ham dybt. Jeg indså, at når han forlod os, ville jeg fortsætte uden ham - men for ham, sagde hun dybt berørt foran publikummet til sit Las Vegas-show, som blev livestreamet på Dions hjemmeside.

Annonce:

- Han har siddet til mine koncerter aften efter aften. Folk troede, at jeg kun kiggede på ham, men det behøvede jeg ikke. Hver gang jeg lukkede øjnene, var han på scenen med mig, uanset hvor han i virkeligheden befandt sig, og det vil aldrig nogensinde ændre sig, lød det videre fra hende, mens der rullede en billedkavalkade over storskærmen af parrets liv.

Céline Dion aflyser alt efter kræft-tragedie

Pauser fra musikken
Dion har tidligere fortalt, hvordan Angélil ytrede ønske om at dø i hendes arme, og de seneste år har hun taget to pauser fra musikken for at pleje ham.

- René er den eneste mand, jeg har kendt i hele mit liv. Vores forhold føltes altid, som om vi var på første date. Jeg har stolet så meget på ham, at jeg aldrig nogensinde har skullet bekymre mig om noget, sagde den grådkvalte Eurovision-vinder.

- Selvom jeg ikke hører hans stemme endnu, taler jeg med ham. Jeg tænker på ham hele tiden. Det er ret fantastisk, at selvom han ikke er fysisk til stede, er han her mere end nogensinde før.

Sammen har Dion og Angélil sønnen Réne-Charles på 15 år og de femårige tvillingedrenge Eddy og Nelson.

Se den rørende video HER

Celine Dion ramt af tragedie: Manden taget af kræft

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: