Efter MTV-skandale: Miley bliver vært

Miley Cyrus bliver vært for MTV Video Music Awards i slutningen af august

Miley Cyrus og Robin Thicke på scenen sammen til MTV Video Music Awards i 2013. I år skal Miley Cyrus være vært. (Foto: AP)
Miley Cyrus og Robin Thicke på scenen sammen til MTV Video Music Awards i 2013. I år skal Miley Cyrus være vært. (Foto: AP)

Miley Cyrus skabte ramaskrig i USA, da hun for snart to år siden dansede rundt i latexundertøj og twerkede op af Robin Thicke til MTV Video Music Awards - for det var alligevel lidt mere vovet end den amerikanerne kunne kapere.

Og Miley Cyrus kommer da heller ikke til at optræde til det store MTV-show i år. Hun får dog alligevel en helt central plads på scenen. Hun skal nemlig nu være vært for prisuddelingen.

Bamse-'sex' i den bedste sendetid blev for meget for de bonerte amerikanere. (Foto: AP) Event & Kultur Sangerinde chokerer i halvnøgen bamsedragt

Det afslører hun på Instragram, hvor hun har lagt et billede op af sig selv som en grøn alien og teksten: 'MTV won't let me perform. So I'm hosting this year's VMAs,' hvilket betyder 'MTV vil ikke lade mig optræde. Så jeg er vært for dette års VMA'.

Hot stuff! Se Miley på den røde løber i meget nedringet kjole. (Video: Splash)

Miley Cyrus og Robin Thicke under det udskældte indslag i august. (Foto: AP/Charles Sykes) INTL. MusikNYT Cher storsviner Miley Cyrus

Efter den famøse optræden i 2013 væltede det ind med klager til både MTV og tv-organisationen FCC.

'Hvis jeg ville have vist min familie et live sex show med en luder, ville jeg have taget dem med til Tijuana (by i Mexico, red.),' skrev en seer blandt andet til FCC.

De mange klager til FCC var dog nytteløse. FCC har kun magt over de normale antenne-kanaler, men ikke kabeltv-stationerne og dermed ikke MTV.

Her sidder Miley Cyrus splitternøgen på et billede fra sin musikvideo 'Wrecking Ball'. Den nye frække billedserie af Miley kan du på et link nede i artiklen.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Advarsel: Miley simulerer sex med øldåse på nye sex-billeder

Det skabte et ramaskrig i USA, da Miley Cyrus twerkede til MTV Video Music Awards i august 2013. Samtidig blev twerking populært i det meste af verden. (Foto: AP)
Det skabte et ramaskrig i USA, da Miley Cyrus twerkede til MTV Video Music Awards i august 2013. Samtidig blev twerking populært i det meste af verden. (Foto: AP)

Miley Cyrus har efter sin MTV-optræden i 2013 erkendt, at hun ofte forsøger at provokere, når hun optræder, men at hun denne gang måske ikke helt havde gennemtænkt konsekcenserne.

- Jeg overså, at det også var folk i Kansas, der så showet, og at de sætter deres børn foran fjernsynet og siger 'åh, en prisuddeling! Lad os se det', har hun sagt ifølge Bang Showbiz.

MTV Video Music Awards bliver afholdt den 30. august.

Miley Cyrus' optræden debatteres stadig heftigt på nettet. (Foto: AP) Intl. kendte Miley Cyrus taler ud: Ville skrive historie med fræk dans

For tiden dater Miley Cyrus den spritlækre model Stella Maxwell. Her kan du se turtleduerne forlade et natklub tidligere på måneden. (Video: Splash)

16 kommentarer
Vis kommentarer