Fans i chok: De havde ikke hørt Prince var død

Ekstra Bladet var hurtigt på gaden i New York for at få newyorkernes reaktion på nyheden om Princes død. Se videoen med ups-afsløringen herunder

Som de fleste nok har opdaget nu, er Prince død. Musikikonet blev fundet i sit hjem i staten Minnesota tidlig torsdag morgen, og siden da har medier verden over rapporteret om superstjernens pludselige død.

To af Ekstra Bladets medarbejdere befandt sig i New York, da nyheden slap ud, og de var hurtigt på gaden for at tale med newyorkerne og få deres reaktion på musikerens død.

Foto: Warner Bros. INTL. MusikNYT Amerikanerne efter Princes død: Det er en sørgelig dag for alle

Så hurtige, at det ikke var alle, som de to journalister talte med i Washington Square Park, der var klar over, at 57-årige Prince var død for få timer siden.

- Venner, jeg tror, Prince lige er død, siger den ene mand i videoen til sine venner.

Det går først op for ham omkring et minut inde i videoen, og han er tydeligvis lettere chokeret over den sørgelige nyhed.

(Foto: Philip Davali, Mogens Flindt, Linda Johansen, Thomas Sjørup). INTL. MusikNYT Sådan hylder danske kendte Prince

Ligesom mange andre havde newyorkerne i videoen så svært ved at tro på, at musikikonet rent faktisk var død, at de blev nødt til at tjekke efter på mobilen.

Se episoden med newyorkernes reaktion på Princes død øverst i artiklen

Fra fans på gaden til Præsident Obama ombord Airforce One: Se hvordan amerikanerne reagerer på musikikonet Princes' død. (Video: AP)

16 kommentarer
Vis kommentarer