Fly nødlandet: Rapstjerne ramt af epilepsi

Lil Wayne blev mandag ramt af to anfald, og hitmageren måtte hastes på hospitalet

Lil Wayne fik tre voldsomme epilepsi-anfald lige efter hinanden. (Foto: AP)
Lil Wayne fik tre voldsomme epilepsi-anfald lige efter hinanden. (Foto: AP)

Det er endnu udvist, om rapperen selv var i en af de beskudt busser. (Foto: AP) Intl. kendte Lil Waynes tourbus beskudt

Mandag blev Lil Wayne ramt af flere epilepsianfald, mens han var passager i sit privatfly, som foretog to nødlandinger for at haste rapperen på hospitalet.

Det bekræfter musikerens talsmand, Derek Sherron, efter flere forlydender om situationen, hvor flyet med rapperen om bord nødlandede to gange i Omaha, Nebraska, under sin oprindelige rute fra Milwaukee i Wisconsin til Californien.

Den 33-årige Grammy-vinder blev ramt af to anfald, og efter første anfald blev rapperen tilset af paramedicinere, men da flyet lettede igen, blev Lil Wayne endnu en gang ramt, hvorfor han efterfølgende måtte indlægges.

Lil Wayne var ikke hjemme under den dramatiske episode. (Foto: AP) Intl. kendte Kontroversiel rapper overrasket af politiet

Efter at være blevet tilset af sine egne læger er hans tilstand nu stabil, og han er ved godt mod, skriver Sherron i en mail til nyhedsbureauet Reuters.

- Han takker sine fans for deres evige støtte, bønner og ønsker om god bedring, tilføjer talsmanden kortfattet.

Efter et anfald i 2013, hvor Lil Wayne blev indlagt i en længere periode, stod han senere frem og fortalte om den neurologiske sygdom, som for rapperens vedkommende bliver udløst af stress, overbelastning og manglende hvile.

- Jeg er epileptiker og kan nogle gange blive ramt af anfald. Det har ikke været mit første, anden, tredje, fjerde, femte, sjette eller syvende anfald - jeg har været ramt mange gange, sagde han i et interview med radiostationen Power 106 ifølge magasinet People.

- Jeg har haft tre anfald lige efter hinanden, og under det tredje faldt min puls med 30 procent. Jeg kunne have været død af det. Det er meget alvorligt.

Lil Wayne, der bærer det borgerlige navn Dwayne Michael Carter og er far til fire, blev en del af pladeselskabet Cash Money Record som blot niårig.

Siden har han storhittet blandt andet med nummeret 'Swagga Like Us' og pladen 'Tha Carter III'.

7 kommentarer
Vis kommentarer