Før aftenens koncert i Danmark: Madonna græd på scenen

Terrorangrebet i Frankrig har ramt den amerikanske sangerinde i en grad, at hun ikke kunne holde tårerne tilbage, da hun lørdag aften spillede i Stockholm

Madonna var dybt berørt af terrorangrebet i Paris, da hun lørdag aften spillede i Stockholm. (Video: AP)

Knapt 24 timer efter kuglerne fløj i Paris, stod Madonna på scenen i Stockholm. Og popikonet var så påvirket af det ufattelige terrorangreb i den franske hovedstad, at hun brød grædende sammen på scenen.

Madonna holdt en seks et halvt minut lang tale om angrebet foran de 40.000 tilskuere, der nærmest stod som forstenede, da den 57-årige sangerinde blandt andet fortalte, at hun egentlig havde tænkt sig at aflyse koncerten.

Kronprins Frederik: Terroristerne er dæmoniserede

Den beslutning ændrede hun dog – for at hylde og nyde friheden, som hun sagde.

- Men det er hårdt at komme igennem det her show. Hvordan kan jeg tillade mig at danse og have det sjovt, når folk i Paris græder over tabet af dem, de elsker, sagde hun, inden hun bad publikum om at holde et minuts stilhed for ofrene og deres familier.

Prinsesse Marie græd ved ambassaden

Under den larmende stilhed lod Madonna tårerne få frit løb. Heller ikke da hun efterfølgende leverede en rørende version af ’Like A Prayer’ kunne hun skjule, hvor berørt hun var.

Se Madonnas rørende tale her

I aften spiller Madonna i Boxen i Herning, og mon ikke det grusomme terrorangreb også her vil spille en stor rolle.

Læs Ekstra Bladets reportage og anmeldelse af koncerten her på eb.dk i aften.