Grædende verdensstjerne gik i stå på scenen

Demi Lovato var hele følelsesregistret igennem, da hun i nat fremførte sin nye sang ved Grammy Awards

Se en grædende Demi Lovato i det følelsesladede øjeblik. Video: Reuters via Ritzau Scanpix

Det var en tårevædet omgang, da sangerinden Demi Lovato natten til mandag vendte tilbage.

Det skete ved den årlige prisuddeling Grammy Awards, hvor hun fremførte sin nye ballade 'Anyone'. I sangen åbner Demi Lovato om hendes problemer med alkohol og ensomhed. I juli 2018 blev Lovato indlagt efter en overdosis, og i december samme år kunne hun fortælle, at hun var ædru og glad for at være i live.

Det skriver CNN.

Demi viser sig frem på et uredigeret billede. Foto: Carl Timpone/BFA/REX Intl. kendte Verdensstjerne deler ærligt bikini-billede

'Anyone' blev skrevet få dage før en overdosis bragte hende i knæ, og det var derfor en følelsesladet omgang, da den 27-årige sanger med tårerne trillende skulle fremføre den foran publikum.

Hun beskriver selv teksten som et råb om hjælp, og hun nåede kun til den første linje, før hun gik i stå og måtte samle sig. Efter en kort pause kunne den garvede verdensstjerne begynde forfra, og hun fremførte sin sang med tårerne trillende ned ad kinderne, som du kan se i videoen over artiklen.

Efter ærligt at have åbnet sit hjerte om den ensomhed, der dominerede hendes tanker op til den skæbnesvangre overdosis, rejste publikum sig og hyldede hende.

27 kommentarer
Vis kommentarer