Hitmager klar til at feste for MTV

Pharrell afsløret som første optrædende ved MTV Europe Music Awards i Milano

Pharrell Williams - amerikaneren var blandt hovednavnene på sommerens Roskilde Festival. (Foto: AP)
Pharrell Williams - amerikaneren var blandt hovednavnene på sommerens Roskilde Festival. (Foto: AP)

Der er lagt op til et stjernespækket program, når MTV Europe Music Awards løber af stablen i slutningen af oktober.

Det første stjernenavn er netop blevet afsløret, og seere og publikum kan nu se frem til at opleve glædessprederen Pharrell Williams, der særligt er kendt for sangen 'Happy'.

Den kendte sangskriver og producer har også mulighed for at løfte et af de eftertragtede MTV EMA-trofæer i løbet af aftenen. Han er nemlig nomineret i kategorierne 'Bedste mandlige kunstner' og 'Bedste video'.

Se også: Fedt! En weirdos glade vanvid

Publikum bydes velkommen af den britiske hitsanger Ed Sheeran, der selv er nomineret i tre kategorier. Han skal sammen med medværten 'Orange Is the New Black'-skuespillerinden Ruby Rose styre løjerne ved den store prisfest.

Sidste år styrede den numsevrikkende rapper Nicki Minaj det store gallashow, hvor der blev delt massevis af priser ud, og det blev den danske popdreng Christopher, der løb med trofæet for 'Best Danish Act'.

Medina tidligere i år på Jelling Festival. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT - 26. jul. 2015 - kl. 10:06 Forbudt på festival: Medina på scenen med fjer på

I år er de nominerede i kategorien 'Bedste Danske Kunstner' TopGunn, Lukas Graham, Djämes Braum, Christopher og Ankerstjerne.

Vinderen kåres af MTV's seere, og du kan stemme på din favorit lige her.

MTV Europe Music Awards er et årligt tv-musikarrangement, hvor kunstnere fra hele verden hyldes. Det store show afholdes i år i Milano og løber af stablen den 25. oktober.

Se også: MTV-stjerne død i faldskærmsulykke

2 kommentarer
Vis kommentarer