Hør Springsteen hylde Prince

Den 66-årige sanger tog i weekenden sin egen form for afsked med Prince

Hvorfor Prince døde er endnu ikke endeligt opklaret. (Foto: AP)
Hvorfor Prince døde er endnu ikke endeligt opklaret. (Foto: AP)

Foto: AP INTL. MusikNYT Bekræftet: Superstjernen Prince er død

Siden sangeren Prince torsdag blev fundet død i en elevator i sit hjem i Minnesota, har verden været præget af farven lilla.

Prince på Orange Scene i 2010. (Foto: Thomas Lekfeldt) DK MusikNYT Til ære for Prince: Roskildes Orange Scene bliver lilla

Det lille pop-ikon, der i sidste uge døde i en alder af bare 57 år, er manden bag det gigantiske hit 'Purple Rain' – og i weekenden sendte Bruce Springsteen en hyldest af sted til sin afdøde kollega, da han spillede netop det nummer under en koncert i Barclays Center i New York.

Tyka Nelson ses her foran Princes hjem, i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota. Her blev Prince fundet livløs i en elevator i torsdags. Fotos: Steve Karnowski/AP og Chris Pizzello/Invision/AP INTL. MusikNYT Hun kan arve Princes formue

66-årige Springsteen og hans E Street Band stod badet i lilla lys, da de sang og spillede en over seks minutter lang version af Prince-klassikeren, mens publikum skrålede med.

Se en optagelse fra koncerten her

Lørdag blev der holdt en ganske lille og meget privat ceremoni for Prince, hvor kun hans nærmeste familie og venner deltog.

- Princes jordiske rester er blevet kremeret, og hans sidste hvilested vil forblive privat. Vi beder om jeres velsignelser og bønner for hans familie og nære venner i denne tid, sagde Anna Meacham, der arbejdede for superstjernen i en meddelelse.

Mens superstjernen Prince levede, tiltrak han sig i den grad opmærksomhed. Efter hans død er han blevet kremeret og stedt til hvile et privat sted. Foto: AP/Jacques Brinon INTL. MusikNYT Prince begravet hemmeligt sted

Det ventes, at der senere holdes et større hyldestarrangement til ære for Prince.

13 kommentarer
Vis kommentarer