Hun kan arve Princes formue

Søsteren, der har levet et omtumlet liv, er flyttet ind i Princes hjem

Tyka Nelson ses her foran Princes hjem, i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota. Her blev Prince fundet livløs i en elevator i torsdags. Fotos: Steve Karnowski/AP og Chris Pizzello/Invision/AP
Tyka Nelson ses her foran Princes hjem, i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota. Her blev Prince fundet livløs i en elevator i torsdags. Fotos: Steve Karnowski/AP og Chris Pizzello/Invision/AP

Hvis den afdøde superstjerne Prince ikke har skrevet testamente, så står hans 55-årige søster Tyka Nelson til at arve hans formue efter hans tragiske død i torsdags. Det skriver flere amerikanske medier, herunder Mirror.

Prince efterlader sig hverken kone eller børn. Han har været gift og skilt mindst to gange og har fået et barn, der døde en uge efter fødslen, og ifølge lovgivningen i Minnesota vil arven derfor gå til nærmeste slægtninge. Hans forældre John L Nelson og Mattie Shaw er døde, og derudover har han flere halvsøskende.

INTL. MusikNYT Ingen tegn på selvmord eller skader på Princes krop

Princes søster har boet i hans hus siden hans død, og torsdag kom hun ud og hilste på de fans, der var mødt op, for at sige tak.

- Han elskede jer alle. Tak fordi I elskede ham tilbage, sagde hun, ifølge Mirror, ligesom hun også har skrevet flere beskeder på Facebook i relation til sin brors død.

Det er velkendt, at der ofte følger et voldsomt slagsmål om pengene i kølvandet på de rige stjerners død, og der er da også mange spekulationer i forhold til Prince, hvis musikemperium, ifølge flere medier, pt. har en værdi af omkring 300 millioner dollars. En pengebeholdning, der kan stige set i lyset af, at hans musik nu sælger endnu mere efter hans tragiske død.

Princes søster har tilsyneladende levet et knap så luksuriøst liv.

I 1993 fortalte søsteren, ifølge Perez Hilton, til National Enquirer, at hun solgte sin krop for at forsørge sine børn, ligesom hun også fortalte, at hun pantsatte den bil, som hendes bror havde givet hende, for at købe stoffer.

Tiden vil vise, om der foreligger et testamente, hvor musikeren selv peger på, hvem der skal arve hans formue.

Prince var et af Jehovas Vidner.

De udsendte en pressemeddelelse efter hans død, ifølge People.

- Vi er kede af at høre om Prince Rogers Nelsons død. Han blev døbt som et af Jehovas Vidner i 2003, skriver Jehovas Vidner i pressemeddelelsen, ifølge People, der også citerer dem for at skrive:

- Vi har ikke nogen oplysninger om hans helbredstilstand eller årsagen til hans død. Vores tanker går til hans familie og venner, især hans trosfæller i Saint Louis Park menighed af Jehovas Vidner i Minnesota.

 

Amerikanerne i sorg over Princes død.

Prince sender Kim Kardashian ned fra scenen. (Splash, 2011).

1 af 2 Tyka Nelson ses her foran Princes hjem, i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota. Her blev Prince fundet livløs i en elevator i torsdags. (AP Photo/Steve Karnowski)
2 af 2 Tyka Nelson ses her foran Princes hjem, i Paisley Park Studios i Chanhassan i Minnesota. Her blev Prince fundet livløs i en elevator i torsdags. Fotos: Steve Karnowski/AP og Chris Pizzello/Invision/AP
110 kommentarer
Vis kommentarer