Ikonets mystiske død: Blev indlagt i sidste uge

Politiet efterforsker stadig Princes pludselige død torsdag formiddag

Hvilken mand var det, verden mistede torsdag? Se med i Ekstra Bladets mindeudsendelse om Prince

Superstjernens død har vakt røre over hele verden, men der er stadig store spørgsmål omkring Princes pludselige bortgang.

Torsdag formiddag klokken 09.43 lokal tid blev ambulancer tilkaldt sangerens hjem i Chanhassan Minnesota, og politiet bekræftede, at et lig var fundet i huset.

De ønskede dog ikke at oplyse identiteten på personen.

Senere bekræftede hans manager så, at der var liget af det verdenskendte ikon, man havde fundet død kun 57 år gammel.

- Det er med dyb sorg, at jeg bekræfter, at den legendariske, ikoniske performer, Prince Rogers Nelson er død, udtalte hans manager ifølge Reuters.

Måtte indlægges
Den 15. april blev hans privatfly nødt til at nødlande i Illinois efter en koncert i Atlanta, fordi Prince havde fået et ildebefindende og måtte på sygehuset. Her var han indlagt i tre timer.

Senere udtalte hans manager, at det var en særlig slem influenza, der havde ramt ham over flere uger.

Dagen efter, den 16. april, spillede han endda koncert i Paisley Park nær hans hjem.

- Vent et par dage før i spilder jeres bønner, skulle Prince have sagt den aften ifølge TMZ, med henvisning til sin nylige indlæggelse.

Prince havde i forvejen aflyst to koncerter i april.

Intet mistænkeligt
Den sædvanligvis velunderrettede underholdningshjemmeside TMZ.com fik hurtigt fat i det nødopkald, der blev foretaget for at tilkalde ambulance og redningspersonale til Princes hjem. I opkaldet lyder det ’Livløs mand – trækker ikke vejret’.

Ifølge TMZ har de lokale politimyndigheder nu påbegyndt en rutinemæssig efterforskning af dødsfaldet.

– På dette tidspunkt er der ingen tegn på nogen mistænkeligt, var meldingen fra politiet torsdag aften.

Ifølge E! News var Prince de seneste måneder fuld af optimisme og mod på nye projekter, så intet tyder umiddelbart på, at han har lidt af alvorlig sygdom, som han har holdt skjult for offentligheden.

– Prince var ekstremt glad og fuld af positiv energi omkring sit liv og musik. Han var fuld af energi og følte sig sund og frisk, siger en kilde til E! News.

Dermed tyder meget på, at det er en nyligt indtruffet hændelse, der endte med at koste Prince livet, men der vil sædvanligvis gå en rum tid, før en præcis dødsårsag meldes officielt ud.

Vi rydder sendeplanen til fordel for Prince. Vi spiller en hel time af de største Prince-hits uafbrudt fra kl. 22 på Ekstra Bladet Radio. Hent app’en og lyt med.

50 kommentarer
Vis kommentarer