James Hetfield flov over kæmpe kiks

Metallicas frontmand kommenterer nu lydfadæsen under megashowet Grammy Awards

Gense Metallica og Lady Gagas højenergiske samarbejde i Californien for et par måneder siden. Video: AP

Det gik bestemt ikke som planlagt, da Metallica spillede nummeret 'Moth Into Flame' sammen med Lady Gaga under stort anlagte Grammy Awards i februar.

James Hetfields mikrofon var defekt, og den vrede sanger kunne ikke skjule sin frustration, så han smed sin guitar og sparkede til mikrofonstativet.

I et interview med avisen New York Post kommenterer Metallicas frontmand nu det uheldige optrin.

-  Jeg var flov. Det er længe siden, jeg har været så vred. Når noget, jeg ikke kan kontrollere, går galt, så bliver jeg hidsig. Det er sikkert noget, der roder op i ting fra min fortid, men jeg følte mig hjælpeløs. Det endte med at være en fordel, fordi jeg sang i samme mikrofon som Lady Gaga - nok mere end hun håbede. Det fik det til at føles mere som et samarbejde, udtaler James Hetfield.

Lars Ulrich kalder sit nye program 'It's Electric!', og trommeslagerens første gæst er punklegenden Iggy Pop. Foto: All Over INTL. MusikNYT Lars Ulrich har fået nyt job

Metallicas danske trommeslager, Lars Ulrich, roste efterfølgende Lady Gaga og kaldte hende 'indbegrebet af det perfekte femte medlem af bandet'.

Produceren af Grammy Awards, Ken Ehrlich, har undskyldt de tekniske problemer.

James Hetfield og Metallica tager på sommerturné i Europa, men det ser ikke ud til, at bandet besøger Danmark. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Hetfield: Jeg har gjort frygtelige ting

Metallica begyndte i onsdags den nordamerikanske del af deres WorldWired Tour i Baltimore, Maryland.

Kvartetten fra Californien giver udsolgte koncerter i Royal Arena i København 2. september samt i Boxen i Herning 27. marts.

I november udsendte Metallica albummet 'Hardwired... To Self-Destruct' efter en otte år lang pladepause.

Lady Gaga og James Hetfield - sangerne måtte deles om popstjernens mikrofron. Foto: AP
Lady Gaga og James Hetfield - sangerne måtte deles om popstjernens mikrofron. Foto: AP