Kanye: Taylor Swift vil i studiet med mig

Rapperen ødelagde Swifts takketale ved MTV Video Music Awards i 2009, men nu er alt tilsyneladende tilgivet

Kanye West stjal mikrofonen fra Swift i 2009. Nu skal de indspille musik sammen. (Foto: AP)
Kanye West stjal mikrofonen fra Swift i 2009. Nu skal de indspille musik sammen. (Foto: AP)

INTL. MusikNYT TV: Kanye crasher atter scenen til prisfest

For seks år siden gjorde Kanye West sig selv til festens komiske midtpunkt, da han afbrød den storsælgende popstjerne Taylor Swifts takketale, netop som hun var blevet annonceret som vinder af prisen for 'Best Female Video'.

Taylor Swift var naturligvis glad for sin fornemme pris, men Kanye West mente, at prisen retteligt tilhørte Beoncé, hvilket han drønede op på scenen og proklamerede på live tv, mens publikum i salen så måbende til.

I går fortalte Kanye West til radioværten Ryan Seacrest, at han og Swift nu har lagt fortiden bag sig i så høj grad, at de to planlægger at indspille musik sammen.

- Hun ønsker at komme med i studiet, og det kommer helt sikkert til at ske, sagde Kanye West i Seacrests KISS-FM-radioprogram.

Jeg er sjov
I programmet forsøgte han desuden endnu engang at komme med en sammenhængende forklaring på, hvorfor han til weekendens Grammy-uddeling tilsyneladende gentog sit stunt fra 2009, da han - uden at være inviteret - drønede op på scenen til Beck, netop da han skulle til at takke for sin Grammy for 'Årets Album'.

I interviewet hævder Kanye, at han ikke aner, hvordan hans lille happening efterfølgende er blevet analyseret, men at han er af den opfattelse, at alle til showet mente, at det var sjovt.

Kanye West kører med klatten ved sine koncerter. Foto: Mogens Flindt Intl. kendte Kanye West: Jeg er et kreativt geni

Kanye West er ikke præsidentens favorit. Obama er mere til Jay-Z. (Foto: Mogens Flindt) Intl. kendte Obama: Kanye West et kæmpefjols

0 kommentarer
Vis kommentarer