Komiker stormede Kanye West på scenen

Rapperen måtte afbryde koncerten for at samle sig efter uindbudt gæst stormede Glastonbury Festival

Den britiske komiker Simon Brodkin løb på scenen og forstyrrede den amerikanske superstjerne. (Foto: REX/All Over Press)
Den britiske komiker Simon Brodkin løb på scenen og forstyrrede den amerikanske superstjerne. (Foto: REX/All Over Press)

I aftes optrådte den amerikanske rapper på en af verdens største festivaler, Glastonbury i England, men han var ikke alene på scenen.

Kanye West var lige gået i gang med sit sæt på andendagen af den ikoniske festival, da den britiske komiker Simon Brodkin løb på scenen under sangen 'Black Skinhead'.

Komikeren, der bruger kunstnernavnet Lee Nelson, bar en t-shirt med påskriften 'Lee-Zus', som henviser til rapperens album Yeezus.

Brodkin løb frem og tilbage med en mikrofon i hånden, inden en sikkerhedsvagt fik fat i ham og trak ham væk.

Kanye West forsøgte at fortsætte med sangen, men stoppede og bad om at starte forfra.

Kanye West er blevet ramt af dårlig samvittighed og undskylder løs. (Foto: AP) Intl. kendte Kugleskør Kanye: Undskyld, undskyld, undskyld!

Kanye West var i forvejen et uønsket act på festivalen. 130.000 havde skrevet under på, at han skulle stryges fra festivalplakaten. Det var ifølge Brodkin/Nelson bevæggrunden for at løbe på scenen. I hvert fald skrev han i et tweet, at han 'ville give Kanye West en hånd'.

Men den skandaleombuste amerikaner vandt publikum og skeptikerne over i aftes, hvor han åbnede med at bede publikum synge med på Queens 'Bohemian Rhapsody' og spillede hits som 'Stronger', 'All Day', 'Power', 'Bound 2', 'Mercy' og 'FourFiveSeconds'.

Rapperen adresserede ikke kritikken af sig selv men takkede for sine fans fremmøde i aftes. Helt ydmyg er 'Yeezus'-sangeren dog ikke blevet.

Han sluttede det 90-minutter lange sæt med nummeret 'All Falls Down' fra debutalbummet, før han proklamerede til festivalgængerne:

'I ser nu den største nulevende rockstjerne på planeten'.

Kanye West sammen med sin mor Donda. (Foto: AP) Intl. kendte Kryptisk Kanye: Jeg var skyld i mors død

Kim Kardashian og Kanye West ankom til Glastonbury i helikopter. (Foto: David Sims/WENN)
Kim Kardashian og Kanye West ankom til Glastonbury i helikopter. (Foto: David Sims/WENN)
 

1 af 3 Her bliver komikeren hevet væk. (Foto: WENN/All Over Press)
2 af 3 Det er ikke første gang, at Nelson spiller kendte et puds. Sidste år lykkedes det ham at snige sig med på et fotografi med det engelske fodboldlandshold før VM i Brasilien. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Den britiske komiker Simon Brodkin løb på scenen og forstyrrede den amerikanske superstjerne. (Foto: REX/All Over Press)
15 kommentarer
Vis kommentarer