Kræver 5 milliarder for at samle band

Kæk Noel Gallagher skal have gigantisk beløb for at gendanne succesgruppen Oasis

Albumaktuelle Noel Gallagher luftede konen Sara McDonald ved et prisshow i London tidligere på måneden. (Foto: Polfoto)
Albumaktuelle Noel Gallagher luftede konen Sara McDonald ved et prisshow i London tidligere på måneden. (Foto: Polfoto)

5.000.000.000 kroner.

Så mange penge skal der til, for at Noel Gallagher vil gendanne Oasis med sin lillebror, sangeren Liam Gallagher.

I et interview med kultursitet Vulture bliver den engelske rockstjerne spurgt, hvor meget han kræver for en genforening, og beløbets størrelse er dårlige nyheder for håbefulde koncertarrangører.

- Hvis nogen smider det (en halv milliard pund) på bordet, så pakker jeg mine kufferter om morgenen og siger ’Hvor mange shows vil du have?’.

- Det, der irriterer mig lidt, er, at folk går ud fra, at det bare er op til mig. Hvem ved om Liam har lyst til det? Det har han nok, men jeg ved det ikke, siger Noel Gallagher.

Chris og Rich Robinson under en koncert med The Black Crowes tilbage i 2005. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Rockens Kain og Abel

Oasis, der solgte over 70 millioner plader, gik i opløsning i 2009 efter endnu et skænderi mellem de notoriske slagsbrødre, som stadig ikke er på talefod.

Noel Gallagher udsender på mandag karrierens andet soloalbum, ’Chasing Yesterday’. Hitmageren fra Manchester optræder i Store Vega i København tirsdag 17. marts.

Beady Eye - briterne prøver ikke at skjule, at de elsker The Beatles. (Foto: Steve Gullick) INTL. Album-anm. Liam Gallagher hælder nyt vand i oasen

I oktober offentliggjorde Liam Gallagher, at hans band efter Oasis, Beady Eye, var fortid.

0 kommentarer
Vis kommentarer