Kræver millioner: Oralsex kom som et chok

Et pladecover med rapperen Cardi B er endt i retten, hvor modellen Kevin Brophy kræver små 32 millioner kroner i erstatning

Cardi B er en af rapmusikkens lysende stjerner. Foto: All Over Press
Cardi B er en af rapmusikkens lysende stjerner. Foto: All Over Press
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Hiphop-stjerneskuddet Cardi B har fået en træls sag på halsen, efter hun er blevet sagsøgt for et mixtape-pladecover, hun lavede i 2016.

Det skriver TMZ.

Afsporet orgie: Suspekt nossede i det

På det ganske fiffy pladecover ses en tatoveret mand give rapperen oralsex, imens hun i overlegen stil drikker øl, og det er jo ganske fint. Indtil nu. For den tatoverede mand hævder, at han aldrig har stillet op til billedet, og han kræver derfor små 32 millioner kroner i erstatning.

Ifølge den tatoverede mand, Kevin Brophy, er det 100 procent sikkert ham på billedet, som han først fandt ud af eksisterede, da en ven gjorde ham opmærksom på det.

Den karakteristiske tatovering afslører mandens identitet, mener Kevin Brophy. Foto: PR
Den karakteristiske tatovering afslører mandens identitet, mener Kevin Brophy. Foto: PR

Han har derfor anlagt sag, for det bliver værre endnu. Ifølge Brophy har billedet også stillet ham i en akavet situation, da hans bette søn flere gange har spurgt, hvad farmand laver på billedet, og hvem kvinden er.

I retsdokumenterne fastslår modellen, ifølge TMZ, at han aldrig har mødt eller snakket med Cardi B eller hendes management, men han er ikke i tvivl om, at det er ham på billedet, da han har haft sin karakteristiske rygtatovering i 10 år.

Kim og Kanye - tyv blev snydt

Hvordan Cardi B stiller sig i sagen vides endnu ikke, men hun har også rigeligt at se til. Netop nu hitter den 25-årige himmelstormer stort med sit hit 'Bodak Yellow', der sidste måned nåede det øverste trin på verdens vigtigste hitliste, amerikanske Billboard Hot 100, der rangerer udgivelser baseret på streams, salg og afspilninger i radioen.

Med sin førsteplads blev hun den første kvindelige hiphopper på tronen i 19 år. Den seneste var Lauryn Hill, der hittede mede 'Doo Wop (That thing)' i 1998.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+