Lagde an på komiker: Nu undskylder rapper

'Katherine er årets helt,' skriver Slowthai blandt andet

Rapper går amok på tilskuer til awardshow - Twitter/Vinesh

Den engelske rapper Slowthai siger nu undskyld til Katherine Ryan.

Det gør han efter prisuddelingen NME Awards, hvor rapperen lagde an på showets vært, Katherine Ryan, og efterfølgende gik amok på en af de fremmødte fans.

Rapper amok efter råb fra publikum

Slowthai havde ellers lige modtaget prisen som årets helt i engelsk musik. Han føler dog ikke selv, at han fortjener prisen efter den uheldige episode ved NME Awards.

'NME, vil I ikke være søde at forære min pris til Katherine Ryan, for hun er årets helt. Hvad der startede som en joke mellem os, eskalerede pludselig til et punkt, som jeg skammer mig over. Jeg vil gerne komme med en sen undskyldning. Jeg er virkelig ked af det. Jeg er ikke en helt,' skriver Slowthai blandt andet på sin Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rapperen Slowthai mener, at Katherine Ryan er en sand helt. Foto: David M. Benett/Ritzau Scanpix
Rapperen Slowthai mener, at Katherine Ryan er en sand helt. Foto: David M. Benett/Ritzau Scanpix

Tyron Kaymone Frampton, som er hans rigtige navn, hylder Katherine Ryan og lover, at det ikke sker igen.

'Katherine, du er en sand mester til dit håndværk. Næste gang tager jeg plads og overlader showet til dig. Til alle kvinder og mænd, der kan genkende lignende situationer, de selv har været i, vil jeg bare sige, at jeg er ked af det. Jeg lover at gøre det bedre,' uddyber rapperen på Twitter.

Godtager undskyldning
Og der ser umiddelbart ikke ud til at være dårlig stemning mellem Slowthai og Katherine Ryan efter førstnævntes undskyldning. I hvert fald var Katherine Ryan hurtig til at svare på rapperens undskyldning på Twitter.

'Jeg vidste godt, at du bare jokede, så tillykke med dit prisværdige album. Jeg håber, du ved, at en dårlig dag på de sociale medier hurtigt vil være glemt. Alt vil blive bedre i morgen,' skriver Katherine Ryan.

Slowthai er 25 år gammel. Han lancerede i 2019 albummet 'Nothing Great About Britain,' der endte med at få stor succes.

Rapper amok efter råb fra publikum