McCartney efter Beatles: Jeg begyndte at drikke

Den legendariske hitmager røg på flasken, da superbandet gik i opløsning i 1970

Paul McCartney - ikonet giver udsolgt koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning 27. juni. (Foto: All Over)
Paul McCartney - ikonet giver udsolgt koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning 27. juni. (Foto: All Over)

I 1970 gik The Beatles i opløsning.

Det legendariske band havde hittet med udødelige klassikere som 'Yesterday', 'Love Me Do' og 'Eight Days a Week', men efter et årti sammen trak de stikket.

Men beslutningen om at bryde Beatles var også ved at få bandets ene forsanger til at trække stikket for altid.

Paul McCartney havnede efterfølgende i en dyb mental nedtur, og nu taler han ud om den hårde tid efter bandets opbrud til BBC.

Paul McCartney besøgte senest Danmark, da han var hovednavn på Roskilde Festival i fjor. (Foto: AP) DK MusikNYT Paul McCartney udsolgt på 25 minutter

- Det var svært at finde ud af, hvad jeg skulle gøre efter Beatles, for hvordan følger man lige op på det, spørger den 73-årige rocklegende i det åbenhjertige interview med det britiske medie.

- Jeg blev deprimeret. Jeg brød med mine livslange venner og røg efterfølgende på flasken, siger den Oscar-vindende musiker om John Lennon, Ringo Starr og George Harrison.

Beatles brød i 1970 kort tid efter udgivelsen af mesternummeret 'Let It Be', men bandets opløsning begyndte allerede året forinden, da en række omstruktureringer medførte en lang række kunstneriske og økonomiske diskussioner.

Paul McCartney - still going strong. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Macca samler de fede sange

- Forretningsdelen splittede os ad, og jeg blev så deprimeret af det, at jeg overvejede at droppe musikken, fortæller han videre.

McCartney flyttede med sin daværende kone til Skotland for at 'komme langt væk fra det hele', og midt i højlandet fandt han melodien igen.

Siden har han haft gang i sin forrygende solokarriere, og sidste sommer spillede han på Orange Scene til Roskilde Festival.

27. juni kan McCartney opleves i Jyske Bank BOXEN i Herning.

24 kommentarer
Vis kommentarer