Medie: Piller fundet på Princes døde krop

En myndighedsperson har fortalt amerikanske CNN om poplegendens medicin

Prince har millioner af fans verden over. Her finder en fan ud af, at han er død.

Det er fem dage siden, at Prince blev kremeret og begravet et hemmeligt sted, men der kommer alligevel nye detaljer frem i offentligheden om det pludselige dødsfald.

Det amerikanske medie CNN har således talt med en kilde i myndighederne, som fortæller, at den store stjerne angiveligt havde receptpligtig smertestillende på sig, da han blev fundet død 21. april.

Det fremgår ikke, hvilken type af medicin der blev fundet, men de har været i pilleform, lyder det. Efter fundet har efterforskerne i sagen om dødsfaldet inddraget de amerikanske medicinalmyndigheder for assistance, siger kilden til CNN.

Fik ildebefindende ugen før
Ifølge CNN arbejder myndighederne nu ud fra en teori om, at medicinen kan være skyld i, at Prince fik et ildebefindende på et fly ugen inden sin død.

Her måtte piloten nødlande i Illinois, fordi Prince ikke reagerede. Derfor blev han indlagt, men tre timer senere fik han lov til at blive udskrevet, så han kunne flyve hjem til sin ejendom Paisley Park i Minneapolis.

Det var her, han en lille uge senere blev fundet død i en elevator. Lægepersonale kom til stedet, men hans liv stod ikke til at redde.

Mens superstjernen Prince levede, tiltrak han sig i den grad opmærksomhed. Efter hans død er han blevet kremeret og stedt til hvile et privat sted. Foto: AP/Jacques Brinon INTL. MusikNYT Prince begravet hemmeligt sted

Vågen i seks dage
Liget af den 57-årige Prince blev dagen efter obduceret, men lægerne kan først offentliggøre dødårsagen om nogle uger. I mellemtiden spekuleres der fra forskellige sider meget i, hvorfor superstjernen pludseligt døde.

Blandt andet har hans svoger været ude og sige, at Prince ikke havde sovet i mange dage op til sin død.

- Han arbejdede 154 timer i træk. Han var en god svoger, fortæller Maurice Phillips til Mirror.

Phillips er gift med Princes søster, den 55-årige Tyka Nelson, som i øvrigt er en af dem, der står til at arve sangerens efterladte hus og ikke-udgivede katalog af musik. Det hele til en samlet værdi på omkring 800 millioner dollars.

INTL. MusikNYT Prince var vågen seks dage i træk før elevatordød

Afviser stoffer
Flere medier i USA har skrevet om, at grunden, til at Princes fly måtte nødlande, i virkeligheden var, at han havde taget en overdosis af en eller anden art.

Det fik flere af de personer, som stod sangeren nært til at gå ud og afvise, at der skulle være stoffer involveret i hans død. Ekstra Bladet har selv talt med Prince private kok Lene Pels Jørgensen gennem to år, som har oplevet ham helt tæt på.

Hun er som mange andre også overrasket over, at Prince døde i så tidlig en alder.

- Der var ikke tale om stoffer, ligesom han heller ikke var bøsse, selvom der spredte sig rygter om det, udtalte hun i sidste uge.

Obduktionen af Prince viste ingen tegn på forsøg på selvmord eller skader på sangeren krop.

Familien vil ikke offentliggøre, hvor Princes aske er blevet begravet.

34 kommentarer
Vis kommentarer