Medie: Politi undersøger om overdosis dræbte Prince

Efterforskerne vil også have klarlagt, om en læge var med Princes fly, da det måtte nødlande på grund af ildebefindende en uge før superstjernens død

Jim Olson, sheriff i Carver County, fortæller om fundet af Princes lig. (Video: AP)

Rygterne har lige siden Princes død 21. april svirret om, hvordan og hvorfor den 57-årige superstjerne døde.

I går kom det frem, at man fandt smertestillende medicin på Prince, da han lå død i sin elevator i Paisley Park i Minneapolis, og i dag siger en myndighedsperson til AP, at man nu vil efterforske, om han faktisk døde af en overdosis.

Det er ikke nødvendigvis en overdosis af narko, men smertestillende piller som kan have taget livet af Prince. Vi finder dog først endeligt ud af, hvad dødsårsagen har været, når resultaterne af obduktionen er klar. Det er de om tre til fire uger, lyder det.

Hvor var lægen
Personen, der udtaler sig til AP, er anonym, fordi vedkommende ikke har bemyndigelse til at tale med pressen. Men personen arbejder altså hos myndighederne, der sidder med sagen om Prince, og han fortæller, at efterforskerne nu også vil have klarlagt, hvorvidt der var en læge med det fly, som måtte nødlande med Prince ugen inden hans død.

Flyet måtte nødlande i staten Illinois, bare tre kvarter inden det var klar til at lande ved Princes ejendom, Paisley Park, i Minneapolis. Flyet måtte lande, fordi Prince fik et ildebefindende. Derefter var han indlagt i tre timer, inden han kunne tage hjem.

Myndighederne vil vide, om der var en læge, fordi man vil undersøge de eventuelle recepter, der har været til Prince på smertestillende. Derudover kunne det være interessant at vide, om der også kunne være overdoser inde over tilfældet i flyet.

Tog ikke stoffer
Flere medier har allerede skrevet om, at det kunne have været en overdosis af en art, som var skyld i Princes ildebefindende i flyet i midten af april.

Rygterne fik dog flere af sangerens nære venner til at stå frem og fortælle om, hvor sund superstjernen var.

Ekstra Bladet har selv talt med Prince private kok Lene Pels Jørgensen gennem to år, som har oplevet ham helt tæt på.

Hun er som mange andre også overrasket over, at Prince døde i så tidlig en alder.

- Der var ikke tale om stoffer, ligesom han heller ikke var bøsse, selvom der spredte sig rygter om det, udtalte hun i sidste uge.

5 kommentarer
Vis kommentarer