Medie: Prince behandlet for overdosis få dage før sin død

Superstjernen skulle angiveligt have været hastet på hospitalet sidste uge

Hvilken mand var det, verden mistede torsdag? Se med i Ekstra Bladets mindeudsendelse om Prince

Da popikonet Prince torsdag formiddag amerikansk tid mistede livet, kom det som et stort chok for hans mange fans verden over.

Forud for dødsfaldet havde der ikke offentligt været nogen forlydender om, at stjernen skulle have et skrantende helbred, og hvordan han kunne dø pludseligt i en alder af 57 år har skabt stor undren verden over.

Foto: Warner Bros. INTL. MusikNYT Amerikanerne efter Princes død: Det er en sørgelig dag for alle

Nu skriver det amerikanske medie TMZ dog, at noget kunne tyde på, at hans helbred ikke var så godt, som det kunne se ud til.

Således beretter mediet på baggrund af 'flere kilder', at stjernen seks dage før sin død blev behandlet for en overdosis.

Artiklen fortsætter under videoen

Fra fans på gaden til Præsident Obama ombord Airforce One: Se hvordan amerikanerne reagerer på musikikonet Princes' død. (Video: AP)

Det skulle være sket i forbindelse med, at superstjernens privatfly sidste fredag måtte sikkerhedslande i byen Moline i Illinois. Officielt lød det på det tidspunkt, at Prince kæmpede med influenza, men da han ved landingen kun var 48 minutters flyvning fra sit hjem, virkede det ifølge TMZ usandsynligt.

Mediet erfarer derimod, at Prince blev hastet til hospitalet, hvor lægerne have ham et 'redningsinjektion', der typisk bruges for at modvirke et opiat - altså et narkotisk middel.

(Foto: AP). INTL. MusikNYT Disse stjerner har vi allerede mistet i 2016

Efter behandlingen blev Prince rådgivet til at blive på hospitalet i 25 timer, men han forlod hospitalet allerede efter tre, da han ikke kunne få et privat værelse, som hans folk forlangte. Da han forlod hospitalet havde han det ifølge mediet ikke godt.

Angiveligt forsøger myndighederne i Minnesota at få dokumenter fra hospitalet for at kunne være med til at fastslå dødsårsagen.

Prince på Bøgescenen i Skanderborg i 2013. (Foto: Rasmus Baaner) INTL. MusikNYT Medie: Prince var ved godt mod til det sidste

TMZ har forsøgt at få en kommentar til oplysningerne fra Princes stab, men de er ikke vendt tilbage.

Officielt er der ikke kommet noget frem om årsagen til verdensstjernens pludselige død, men det lokale politi oplyser, at Prince skal obduceres fredag.

Verdensstjernen Prince mistede torsdag livet. Årsagen er fortsat ukendt. (Arkivfoto: AP) INTL. MusikNYT Fortsat mystik om dødsfald: Nu skal Prince obduceres

Prince blev fundet livløs i en elevator i Paisley Park Studios i Chanhassen i Minnesota. På trods af forsøg på at genoplive ham, blev han erklæret død klokken 10.07 lokal tid - knap en halv time efter det første alarmopkald efter fundet af den bevidstløse sanger.

122 kommentarer
Vis kommentarer