Annonce:
Annonce:

Middelmådige anmeldelser til Motörhead

Det er kun blevet til tre stjerner, hver gang Lemmy Kilmister og Motörhead har givet koncert på dansk jord

Dårlige anmeldelser eller ej - Rolling Stone-redaktør lovpriser den nu afdøde metal-man. (Video: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

I går døde Motörhead-frontmanden Lemmy Kilmister, og den 70-årige rock'n'roll'er er siden blevet hyldet af en lang række danske og udenlandske musikere.

Fik kræftbesked to dage før sin død - nu hyldes Lemmy

Men trods legendestatus blandt musikelskere, så har Motörhead haft svært ved at indfri forventningerne ved deres albumudgivelser og livekoncerter på dansk jord. Det viser en gennemgang af Ekstra Bladets anmeldelser fra de seneste syv år. Læs eller genlæs anmeldelserne herunder

Rocklegende ikke död endnu

I august udsendte Motörhead deres 22. og sidste studiealbum 'Bad Magic'. Før det var albummet 'Aftershock' fra 2013, som fik fire stjerner af Ekstra Bladets musikanmelder, Thomas Treo.

'Motörhead besidder elegance som et godstog, der bare buldrer derudad på langt størstedelen af de fjorten numre, skrev Thomas Treo i 2013.

Rustne motörböller

Annonce:

I 2011 gav bandet koncert i Store Vega i København. Tre stjerner kastede den rutoneprægede koncert af sig i Ekstra Bladet.

'Symptomatisk var evergreenen ’Ace of Spades’ ikke den sædvanlige trumf som ekstranummer, og efter mindre end 85 minutter travede man slukøret ud i kulden med en påmindelse om, at selv ikke fartgale Motörhead kan holde tempoet for evigt', skrev anmelder Thomas Treo i 2011.

Rustne motörböller 'Rock out with your cock out'

Året før gav Motörhead koncert på Orange Scene på Roskilde Festival. Også her blev det kun til tre stjerner til Lemmy og co.

'Og nok er Lemmy Kilmisters vokal per natur mere rusten end vraget af Titanic og mere støvet end Roskilde-gruset efter ni dage med solskin, men derfor ville det alligevel være interessant at høre, hvad han egentlig synger eller ævler om indimellem', skrev anmelder Peter Elsnab i 2010.

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Foto: Thomas Lekfeldt)
(Foto: Thomas Lekfeldt)

I 2008 gav Motörhead koncert i Store Vega . Også dengang blev det kun til tre af seks stjerner.

Annonce:

'Volumen var naturligvis på et kranieknusende niveau, der kan blæse tatoveringer af, og heller ikke denne gang undlod Motörhead at spørge, om vi ville have det højere, og så fortsatte det kedsommelige kværneri ellers med den farttossede trio i troskyldig tomgang på deres efterhånden årlige danmarksbesøg', lød det fra Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo.

Rustne motörböller Motörskade

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: