Midt i anklager om hustruvold: Johnny Depp rocker Horsens

Skuespilleren optræder med superbandet Hollywood Vampires i Horsens onsdag

Johnny Depp har drømt om at blive rockmusiker, siden han var 12 år gammel. (Foto: AP)
Johnny Depp har drømt om at blive rockmusiker, siden han var 12 år gammel. (Foto: AP)

Han har lavet talrige blockbustere, indtjent millioner af kroner og har både været nomineret samt vundet adskillige priser for sit skuespil i den lange liste af kendte Hollywood-film, han har medvirket i.

Senest er han havnet midt i et opgør med sin fraseparerede hustru Amber Heard, som anklager ham for vold. En dommer har givet ham et tilhold, som betyder, at han ikke må nærme sig Amber, indtil 17.juni, hvor der igen er høring i sagen.

Onsdag lægger Hollywood-stjernen Johnny Depp det bag sig, når han optræder med sit band Hollywood Vampires i Fængslet i Horsens.

jeg var ikke sød ved DiCaprio på settet, erkender Johnny Depp- Foto: All Over Intl. kendte Johnny Depp: Jeg torturerede DiCaprio

Johnny Depp er guitarist i rockbandet og på trods af, at der nok ikke er mange, der ved, at den 52-årige skuespiller og tidligere Golden Globe-vinder har talent for det musikalske, så er drømmen om en karriere indenfor musikken ikke ny.

- Musikken var min første store kærlighed, fra jeg var 12 år gammel, og kærligheden er ikke stoppet siden, fortæller Johnny Depp, da Ekstra Bladet møder ham på et pressemøde i London.

Han uddyber:

- Den er stadig min store kærlighed, men jeg nåede til et punkt i min såkaldte film-karriere, hvor folk begyndte at vide, hvem jeg var. Jeg havde været musiker hele mit liv og i det øjeblik, hvor folk begyndte at genkende mig, vidste jeg, at det var slut. Drømmen, jeg havde haft, siden jeg var 12 år gammel, var slut, fortæller skuespilleren.

Intl. kendte Mener de det? Depp og kone undskylder for smugling i bizar video

Gruppen består udover Johnny Depp af den 68-årige Alice Cooper, som er et ikon inden for rockmusik og den 65-årige Joe Perry, som spiller i det amerikanske rockband Aerosmith.

Bandet spiller onsdag aften i Fængslet i Horsens.

Johnny Depp kan nu joke med sin bizarre undskyldning givet til de australske myndigheder. (Foto: AP) Intl. kendte Filmstjerne gør grin med hunde-smugling

7 kommentarer
Vis kommentarer