Miley i frontalangreb på superstjerner

Den kontroversielle sangerinde forstår ikke, hvorfor hun opfattes som rebelsk

Her kan du se et galleri af nogle af Miley Cyrus' frække privatbilleder.

Efterhånden er Miley Cyrus lige så kendt for sine skandaløse eskapader, der tæller alt fra nøgenhed til hash, som hun er for sin karriere som sanger- og skuespillerinde.

Men den 22-årige tidligere barnestjerne forstår slet ikke, hvorfor hendes udskejelser vækker opsigt i forhold til, hvordan hendes mere anerkendte kollegaer opfører sig.

Tidligere i år udgav Taylor Swift i samarbejde med rapperen Kendrick Lamar nummeret og musikvideoen til hittet 'Bad Blood', der handler om, at den 25-årige darling samler et hold af celebre, hårdtslående veninder for at tage sin hævn.

Se også: Miley byder op til MTV-værtsrolle

Miley Cyrus ryger en joint på et billede, som hun har lagt på Instagram. (Privatfoto)
Miley Cyrus ryger en joint på et billede, som hun har lagt på Instagram. (Privatfoto)

- Jeg forstår ikke aspektet med den voldelige hævn. Er det meningen, at det skal være et godt eksempel?, spørger Cyrus retorisk i den kommende september-udgave af magasinet Marie Claire og fortsætter:

- Og så er jeg en dårlig rollemodel, fordi jeg løber rundt med mine bryster hængende ude i det fri? Jeg kan ikke se, hvorfor bryster er værre end skydevåben, siger 'Wrecking Ball'-sangerinden.

- Der er så meget sexisme, aldersdiskrimination og så videre. Kendrick Lamar synger om LSD, og han er cool. Jeg gør det samme, og jeg er bare en stofafhængig skøge i stedet, undrer Miley Cyrus sig.

Det er ikke alle, der er helt vilde med Miley Cyrus' vilde stil. (Privatfoto) TV - 24. jul. 2015 - kl. 16:48 Forældre raser: Miley er for fræk til tv

Hverken Kendrick Lamar eller Taylor Swift har udtalt sig om Cyrus' udmelding, men tidligere har de to sangerinder arbejdet sammen.

Swift medvirkede i 2009 i Cyrus-serien 'Hannah Montana', mens Cyrus samme år optrådte med Swift på hendes nummer 'Fifteen' til Grammy-uddelingen.

Den 30. august er Cyrus aktuel som årets vært til MTV Video Music Awards.

Du kan se Taylor Swifts og Kendrick Lamars musikvideo til 'Bad Blood' her.

Intl. kendte - 24. jul. 2015 - kl. 10:28 Nøgen Miley redder sig fra bandlysning

Taylor Swift har et noget mere uskyldigt image end Miley Cyrus. (Foto: All Over)
Taylor Swift har et noget mere uskyldigt image end Miley Cyrus. (Foto: All Over)

24 kommentarer
Vis kommentarer