Noel Gallagher efter sviner: Jeg blev aldrig inviteret

Til gengæld donerer han overskuddet fra hittet 'Don't Look Back in Anger' til terrorofrene

Det førte til en sviner af rang på Twitter fra brormand, Liam, at Oasis-hovedmanden, Noel Galllagher, ikke var blandt de optrædende ved velgørenheds-koncerten på Old Trafford i søndags for ofrene for terrorist-angrebet for nylig ved en Ariana Grande-koncert i Manchester.

'Noel er ude af det fucking land. Var det ikke passende, at tage et fucking fly og og spille dine sange for ungerne, dit sørgelige røvhul', tweetede Liam Gallagher blandt andet.

Se også: Noel Gallagher sviner Harry Styles

Men nu viser det sig, at der er en logisk forklaring på Noel Gallaghers fravær. Han blev aldrig inviteret til at optræde.

Urimelige tæsk
'Noel har fået en del tæsk for ikke at være der. Men det er helt ude i hampen. Han har været en ihærdig støtte af sagen, bare ikke været offentlig omkring det, da han ikke mener, det drejer sig om ham', hedder det fra en  kilde.

Til gengæld har Noel fundet en anden måde at støtte ofrene på. Han har doneret al overskud fra Oasis-hittet 'Don't Look Back in Anger' til 'We Love Manchester'-fonden.

'Oasis: Supersonic' fortæller ken en lille del af historien om brøødren Gallagher. Foto: Scanbox Filmanmeldelser - 12. okt. 2016 - kl. 17:32 Oasis ifølge Oasis

Sangen, der er blevet en slags nationalsang for Manchester, blev spillet ved koncerten i en akustisk udgave, hvor Coldplay-manden Chris Martin, akkompagnerede Ariana Grande, og 'Don't Look Back in Anger' oplever for tiden fornyet salgs-interesse, hvilket jo kun glæde organisationen bag koncerten.

4 kommentarer
Vis kommentarer