Nu har lægerne obduceret Prince

Fans fra hele verden kunne følge med på Twitter, da retsmedicineren undersøgte liget af verdensikonet Prince

På pressemødet fredag aften fortalte Jim Olson, sheriff i Carver County, om fundet af Princes lig. (Video: AP)

Efter fire timer er obduktionen af Princes lig afsluttet. Familien vil nu få udleveret liget, men der kan stadig gå noget tid, inden der kommer et svar på, hvorfor det 57-årige popikon faldt død om i en elevator.

Det retsmedicinske institut, Midwest Medical Exam, der stod bag obduktionen har skrevet på Twitter klokken 20.30 dansk tid, at de er færdige.

Instituttet oprettede en Twitter-profil, efter Prince døde, så de kunne opdatere offentligheden om obduktionen.

Prince nåede kun at blive 57 år. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Pop-prinsens tragiske død: Så inspirerende var han

Midwest Medical Exam har blandt andet lagt et billede op af kvinden, Quinn Strobl, der udførte arbejdet.

Twitter-profilen er oprettet torsdag, og i det første opslag skriver de, at obduktionen startede fredag klokken 9.00 lokal tid.

(Foto: Philip Davali, Mogens Flindt, Linda Johansen, Thomas Sjørup). INTL. MusikNYT Sådan hylder danske kendte Prince

Verdensstjernen Prince blev torsdag formiddag fundet død i en elevator i sit hjem i Minnesota. Det chokerede fans fra hele verden, da ikonet umiddelbart var sund og rask.

Han var seks dage inden blevet hasteindlagt med influenza. Han var ombord på et fly, da det måtte nødlande 48 minutter fra destinationen, så Prince kunne komme på sygehuset.

INTL. MusikNYT Ingen minder om Prince på Spotify

Ifølge det amerikanske medie TMZ har de fået oplyst fra flere kilder, at Purple Rain-stjernen blev indlagt på grund af en overdosis, og han derfor havde fået en 'redningsinjektion'.

Talsmanden for det retsmedicinske institut, Martha Weaver, har fortalt på AP, at hun forventer, at det vil tage dage eller måske uger, før det er helt afsluttet.

Mange af Justin Biebers fans er skuffede over ham (Foto: EYEVINE) INTL. MusikNYT Bieber i stormvejr efter Prince-kommentar: 'Respektløst!'

Kim Worsøe og Prince. Prince blev 57 år gammel (Foto: Privat og AP) INTL. MusikNYT Danske Kim snakkede med Prince for to dage siden: Han vil blive savnet

Hør om Princes fantastiske karriere her

67 kommentarer
Vis kommentarer