Nu taler Axl Rose: Her er min favorit med AC/DC

Megastjernen fra Guns N' Roses talte for første gang med pressen, siden han blev præsenteret som ny sanger i australske AC/DC

Axl Rose havde sin brækkede fod hvilende på et transportmiddel, da han mandag talte med pressen i Los Angeles. (Video: Splash)

Se Axl Rose i lufthavnen i klippet herover artiklen

2016 er året, hvor den amerikanske sanger Axl Rose for alvor har meldt sin tilbagekomst til den absolutte top af den internationale rockscene.

Han har hevet de gamle bandkammerater Slash og Duff tilbage i Guns N' Roses-folden, og så skal den 54-årige rødtop også lige vikariere i det australske megaband AC/DC, der blandt andet lægger vejen forbi Aarhus 12. juni.

Se også: AC/DC får rocklegende som ny forsanger

Axl Rose er ikke typen, som klapper i hænderne ved tanken om at skulle tale med pressen, men mandag valgte den Indiana-fødte sanger at åbne en smule op for godteposen i Los Angeles-lufthavnen LAX, hvor han svarede på spørgsmål fra de mange ventende fotografer.

Til spørgsmålet om, hvorvidt den solbrille-klædte fyr har fået det bedre, siden han under det gendannede Guns N' Roses' første koncert på Hollywood-spillestedet Troubadour tidligere på måneden brækkede foden, var der godt nyt.

Så er der siddende rock! (Foto: All Over Press) INTL. MusikNYT - 10. apr. 2016 - kl. 12:40 Guns N’ Roses genforenet med Axl i gips

- Åh ja, det går fint, lød det ifølge TMZ kort fra Axl Rose, der i lufthavnen havde den brækkede fod hvilende på en form for løbehjul.

Manden med den karakteristiske stemme kunne videre fortælle, at han regner med at få fjernet gipsen fra foden om et par uger.

Trist med Prince
At Axl Rose erstatter høreskadede Brian Johnson i AC/DC, er blevet mødt med blandet respons fra bandets fans, men sangeren selv virkede i LAX klar til at tage udfordringen op.

- Hvad er din yndlingssang med AC/DC, lød det fra en af fotograferne?

- Lige nu er det 'Touch Too Much, vurderede Axl Rose, som også blev spurgt, hvad han vil gøre, hvis han pludselig finder det sjovere at spille med AC/DC end med Guns N' Roses.

- Ha!, lød det korte svar fra den smilende rockstjerne, som også gav den afdøde superstjerne Prince et par ord med på vejen.

- Det er trist. Det er en meget trist ting. Jeg er stor Prince-fan, sagde den travle musiker, hvis borgerlige navn er William Bruce Rose, Jr..

Se Axl Rose i lufthavnen i klippet herover artiklen

Her ses gips-klædte Axl Rose på scenen i Las Vegas tidligere på månenden. (Video: Splash)

19 kommentarer
Vis kommentarer