Nye afsløringer: Ambulancer rykkede til Princes hjem flere gange

I årene op til stjernens død blev der ifølge amerikansk medie ringet 911 flere gange

Her kan du høre det officielle pressemøde om fundet af Prince' lig

21. april blev den livløse sanger Prince fundet i sit hjem Paisley Park i USA.

Men en uge efter, den storslåede musiker blev fundet død i sit hjem, er der endnu ikke kommet nogen oplysninger frem, der løfter sløret for, hvad den 57-årige stjerne døde af.

Mens superstjernen Prince levede, tiltrak han sig i den grad opmærksomhed. Efter hans død er han blevet kremeret og stedt til hvile et privat sted. Foto: AP/Jacques Brinon INTL. MusikNYT Prince begravet hemmeligt sted

Noget tyder dog på, at Prince i løbet af de seneste år har døjet med problemer med helbreddet.

Fire alarmopkald på få år
Ifølge CNN blev der foretaget mindst fire opkald til den amerikanske alarmcentral mellem 2013 og 21. april 2016, hvor Prince blev fundet død.

En opgørelse fra Carver County Sheriff's Office afslører, at der blev sendt lægepersonale fra alarmcentralen til Prince hjem d. 23. oktober 2013, 9. august 2015, 6. september 2015 samt 21. april i år, hvor man fandt den livløse sanger i en elevator på ejendommen.

Af rapporten fra alarmcentralen oplyses det ikke dog, hvad baggrunden for de første tre udrykninger.

Spekulationer om dødsårsag
Tavsheden om Princes dødsårsag har fået alverdens medier til at spekulere i, hvorfor den 57-årige sanger døde.

Torsdag kom det frem, at man fandt smertestillende medicin på Prince, da han lå død i sin elevator i Paisley Park i Minneapolis, og i går sagde en myndighedsperson til AP, at man nu vil efterforske, om han faktisk døde af en overdosis.

Mistanken går på, om Prince har taget for meget smertestillende i forbindelse med sin død.

INTL. MusikNYT Prince var vågen seks dage i træk før elevatordød

Samtidig er det tidligere kommet frem, at sangeren i tiden op til sin død formentlig var vågen seks dage i træk. Det fortalte familiemedlemmet Maurice Phillips til Mirror mandag.

Arven
Foruden spekulationerne om dødsårsagen, er arvingerne også kommet i intern kamp om, hvem der har ret til den 950 millioner kroner store arv efter sangeren.

Musikikonet efterlod sig intet testamentet, som man ellers havde forventet.

(Foto: All Over Press) Intl. kendte Efterlader 950 millioner: Nu starter kampen om Princes formue

Ifølge Hollywood-mediet TMZ, var det ventet, at Tyka Nelson skulle arve hele formuen efter Prince, men det manglende testamente betyder at sangerens fem halvsøskende formentlig også skal have en bid af kagen.

Flere amerikanske medier spekulerer derfor i, om nye og hidtil ukendte søskende af Prince nu vil dukke op for at forsøge at få en del af den døde sangers mange millioner.

15 kommentarer
Vis kommentarer