One Direction benægter brud

Niall Horan og Louis Tomlinson bekræfter dog, at popdrengene har brug for en pause

Her ses boybandet ankomme til American Music Awards 2014 i Nokia Theater i LA (video: Splash)

På internettet har det de seneste dage floreret med rygter om, at det populære engelske boyband One Direction var i opløsning, men nu er der gode nyheder til dedikerede fans verden over.

One Direction-medlemmet Niall Horan benægter nu, at boybandet er på vej mod et brud. Han skriver på det sociale medie Twitter, at det ikke er sidste gang, man ser de fire sangere Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan synge sammen på scenen.

Det er først til marts, at bandet går hver til sit - og pausen bliver på mindst et år. (Foto: Mogens Flindt) INTL. MusikNYT - 24. aug. 2015 - kl. 08:36 One Direction går hver til sit

Derimod bekræfter han, at de fire unge mænd kommer til at holde en pause fra superstjernelivet til næste år.

- Der har kørt rigtigt mange rygter rundt i luften. Vi går ikke i opløsning, men vi kommer til at tage en velfortjent pause til næste år, skriver Niall Horan på sin Twitter-profil og fortsætter:

- Men bare rolig alle sammen. Vi har stadigvæk meget at opnå. Jeg kan slet ikke vente til, at I hører alt den nye musik, som vi er klar til at optræde med foran jer, afslutter den 21-årige irlænder.

Også et andet medlem Louis Tomlinson skriver en fortrøstningsfuld opdatering til sine fans på Twitter.

- Jeres støtte er ubeskrivelig vigtig for os. Det er bare en pause, vi går ingen steder, skriver Louis Tomlinson på sin profil på Twitter.

Siden det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, forlod boybandet tidligere på året, har spekulationerne om boyband-bruddet drevet fans til vanvid.

Første single fra femte album ude
Dog har de fire unge mænd netop lanceret deres nyeste video med nummeret 'Drag me down', som udkom i sidste uge. Nummeret er bandets første single fra deres femte album, som forventes at udkomme i november.

One Direction har været på de unge pigers læber siden 2010, hvor de blev bragt sammen i det britiske 'X Factor'. Her fik de en tredjeplads og er nu et af verdens bedst sælgende bands.

5 kommentarer
Vis kommentarer