One Direction går hver til sit

Det populære boyband vil angiveligt tage en længere pause fra hinanden

Her ses bandet ankomme til American Music Awards 2014 i Nokia Theater i LA (video: Splash)

Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson har ifølge flere medier alle indvilget i at tage en pause på mindst 12 måneder fra One Direction for at give hinanden tid og ro til at gå efter hver deres solo karriere.

Den unge stor-charmør har svært ved at blive stående på benene. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 23. aug. 2015 - kl. 17:18 Nu igen: Styles styrter på scenen

Bandet vil angiveligt heller ikke turnere med deres femte album, hvilket betyder at de fire popdrenges sidste koncert i denne omgang bliver i Sheffield i slutningen af oktober. Det skriver Bang Showbiz.

- Drengene har været sammen i fem år, hvilket er lang tid for ethvert boyband, siger en kilde og fortsætter:

- De har fuldt ud fortjent at få mindst et år til hver af deres egne projekter. Der er intet ondt blod imellem dem, og de er 100 procent bag beslutningen.

- Det er ikke et brud, og de har alle intentioner om at genforenes på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

- Men for nu er det slut, og de stopper på toppen, lyder det fra den velunderrettede kilde.

One Direction har planer om at lancere deres femte album, så det når julehandlen, og det bliver først i det nye år, at alle bånd mellem de fire tilbageværende bandmedlemmer kappes.

One Direction har eksisteret siden 2010, efter de blev bragt sammen i det britiske X Factor, hvor de kom på tredjepladsen. Siden da er de blevet ekstremt populære blandt alverdens teenagepiger og er et af verdens bedst sælgende bands.

Se også: Zayn Malik og Calvin Harris i infight

43 kommentarer
Vis kommentarer