Popstjerner i sexskandale stopper

Profiler inden for Sydkoreas lukrative K-pop trækker sig efter anklager om prostitution og sexvideoer

Det sydkoreanske popband Big Bang under en koncert i Hongkong i 2014 med den  rufferianklagede sanger Seungri yderst til højre. Foto: AP
Det sydkoreanske popband Big Bang under en koncert i Hongkong i 2014 med den rufferianklagede sanger Seungri yderst til højre. Foto: AP

Den sydkoreanske popverden er ramt af en kæmpe sexskandale.

Seungri og Jung Joon-young, der er idoler inden for den enormt populære genre K-pop, har i denne uge begge trukket sig fra showbusiness efter afsløringer om prostitution og sexvideoer.

Det skriver BBC.

28-årige Seungri, der har opnået massiv berømmelse som sanger i boybandet Big Bang, er anklaget for at have skaffet prostituerede til potentielle forretningsforbindelser.

Ny video: Urinsex med 14-årig

Popstjernen nægter sig skyldig i rufferi.

Big Bang kaldes The Kings of K-pop og har solgt over 140 millioner plader.

Angrer sine handlinger
Kollegaen Jung Joon-young har indrømmet hemmeligt at have filmet sig selv dyrke sex med mere end ti kvinder, hvorefter stjernen har delt optagelserne i chatrooms.

I en pressemeddelelse udtaler 30-årige Jung Joon-young:

'Resten af mit liv vil jeg angre mine amoralske og ulovlige handlinger. Jeg vil oprigtigt samarbejde med politiet i deres efterforskning og modtage min straf.'

Blev kun 33: Popstjerne fundet død

De to sager er kædet sammen, da politiet under efterforskningen af Seungri angiveligt stødte på Jung Joon-youngs sexoptagelser.

K-pop er en genre i kæmpemæssig fremgang, og den har de senere år spredt sig langt ud over Sydkoreas grænser.

Sexdukken punkterede i Royal Arena

Gruppen BTS sendte i fjor albummet 'Love Yourself: Tear' helt til tops på Billboard 200 i USA som det første asiatiske navn nogensinde.

BTS optræder på legendariske Wembley i London til sommer, og alle billetterne blev solgt på blot 90 minutter, så der er efterfølgende arrangeret ekstrakoncert på stadionet, som har plads til op mod 105.000 fans.

Big Bang, med Seungri til venstre, er et af verdens største boybands med et pladesalg på 140 millioner. Foto: AP
Big Bang, med Seungri til venstre, er et af verdens største boybands med et pladesalg på 140 millioner. Foto: AP