Poptrold driller ekskæresten

Se Taylor Swifts nye video til 'Style', der indeholder hentydning til Harry Styles

Taylor Swift hitter stort med sit aktuelle album, '1989'. (Foto: AP)
Taylor Swift hitter stort med sit aktuelle album, '1989'. (Foto: AP)

Hun har droppet s'et hans efternavn, men få er i tvivl om, hvem pop-pigen Taylor Swift hentyder til i sin nye video til sangen 'Style'.

Selvfølgelig One Direction-knægten Harry Styles, som var hendes kæreste fra 2012 til starten af '13.

Taylor Swift og Harry Styles, da de endnu var et par. (Foto: All Over)
Taylor Swift og Harry Styles, da de endnu var et par. (Foto: All Over)
 

Hun bliver anset for at være den kasserede i det forhold, men nu tager hun hævn i en video, hvor hun flirter til anden side med en mands-person med visse ligheds-tegn med eks-kæresten.

Se videoen her

 'Style' er den tredje video, der er lavet over en sang fra succes-albummet '1989', der har ligget nummer et på den amerikanske hitliste i 10 uger i træk.

Det er hun kun den anden kvinde, der har formået at gøre.

Taylor Swift elsker at optræde i frække kostumer. Og nu trues hun af hackere, der vil offentliggøre nøgenbilleder af hende. (Foto: AP) Intl. kendte Taylor Swift trues af nøgen-hackere

Kanye West stjal mikrofonen fra Swift i 2009. Nu skal de indspille musik sammen. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Kanye: Taylor Swift vil i studiet med mig

(foto: All Over) Intl. kendte TV: Fræk Taylor Swift luftede trussen

Og de to hidtidige singler, 'Shake It Off' og 'Blank Space', har tilsvarende indtaget førstepladser på såvel Billboards Top 100 og som downloads på iTunes.

5. maj tager hun hul på en verdensturne i Japan, der fører hende videre til otte lande på fire kontinenter. Den europæiske del starter den 19. juni i Tyskland og slutter i London den 27. juni.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer