Prince var vågen seks dage i træk før elevatordød

Princes svoger fortæller, at sangeren havde været vågen i 154 timer, før han blev fundet død

Prince fik sit gennembrud i 1979. Få højdepunkterne i pop-ikonets liv her

Torsdag i sidste uge blev verden et pop-ikon fattigere. Og lige siden er der blevet spekuleret i, hvad der endte med at tage livet af Prince. Nu fortæller sangerens svoger, at superstjernen havde været vågen i mere end seks dage i streg, før han blev fundet død i en elevator i sit eget hjem.

- Han arbejdede 154 timer i træk. Han var en god svoger, fortæller Maurice Phillips til Mirror.

  (Foto: Lene Pels Jørgensen) INTL. MusikNYT Lene var Princes privatkok: Han havde meget specielle behov

Phillips er gift med Princes søster, den 55-årige Tyka Nelson, som i øvrigt står til at arve sangerens efterladte hus og ikke-udgivede katalog af musik. Det hele til en samlet værdi på omkring 800 millioner dollars.

Princes helsøster uddelte roser uden for brorens hus Paisley Park i Chanhassen, Minesota, da fans tog forbi huset for at vise deres støtte. (AP Photo/Steve Karnowski)
Princes helsøster uddelte roser uden for brorens hus Paisley Park i Chanhassen, Minesota, da fans tog forbi huset for at vise deres støtte. (AP Photo/Steve Karnowski)

Overdosis?
Efter Princes død har flere medier balndt andet spekuleret i, om sangeren døde af en eller anden form for overdosis. Blandt andet er det smertestillende præparat Percocet blevet nævnt. Det var offentligt kendt, at Prince tog smertestillende medicin på grund af hofteproblemer.

Det var problemer, han måtte slås ekstra hårdt med, da han som en del af Jehova Vidner ikke ville lade sig operere. En operation ville nemlig betyde, at han blevet nødt til at få tilført blod, hvilket ville stride mod hans tro. Smerterne var tydelige til Grammy Awards i 2013, da han måtte gå på scenen med stok.

Prince måtte bare fem dage før sin død nødlande i sit privatfly meget tæt på sin endelige destination for at blive tilset på et hospital. Her blev han dog udskrevet med influenzalignende symptomer.

Ifølge Mirror frygter flere venner, som havde et nært forhold til sangeren, at han er blevet tildelt Percocet af en 'mistænkelig' læge. Midlet kan i ekstreme tilfælde holde patienter vågen, blandt andet også hvis det blandes mere andet medicin.

Mens superstjernen Prince levede, tiltrak han sig i den grad opmærksomhed. Efter hans død er han blevet kremeret og stedt til hvile et privat sted. Foto: AP/Jacques Brinon INTL. MusikNYT Prince begravet hemmeligt sted

Ingen stoffer
Da snakken i pressen for første gang landede på en overdosis, var flere af de personer, som stod sangeren nær ude og afvise, at der skulle være stoffer involveret i hans død. Ekstra Bladet har selv talt med Prince private kok Lene Pels Jørgensen gennem to år, som har oplevet ham helt tæt på.

Hun er som mange andre også overrasket over, at Prince døde i så tidlig en alder.

- Der var ikke tale om stoffer, ligesom han heller ikke var bøsse, selvom der spredte sig rygter om det, udtalte hun i sidste uge.

Obduktionen af Prince viste ingen tegn på forsøg på selvmord eller skader på sangeren krop. Det kunne det lokale politi fredag aften fortælle verdenspressen. I samme ombæring fortalte de, at der kunne gå flere dage eller uger, før resultatet af hele obduktionen ville blive klar.

Prince med sine karakteriske krøller optræder i Forum i Inglewood, Californien i 1985. Torsdag sidste uge blev han fundet død i en alder af 57 år. (AP Photo/Liu Heung Shing, File)
Prince med sine karakteriske krøller optræder i Forum i Inglewood, Californien i 1985. Torsdag sidste uge blev han fundet død i en alder af 57 år. (AP Photo/Liu Heung Shing, File)

1 af 3 Princes helsøster uddelte roser uden for brorens hus Paisley Park i Chanhassen, Minesota, da fans tog forbi huset for at vise deres støtte. (AP Photo/Steve Karnowski)
2 af 3 Prince med sine karakteriske krøller optræder i Forum i Inglewood, Californien i 1985. Torsdag sidste uge blev han fundet død i en alder af 57 år. (AP Photo/Liu Heung Shing, File)
3 af 3 Prince holdt sig vågen i seks en halv dag, før han torsdag i sidste uge blev fundet død i sit hjem. Det fortæller sangerens svoger. (Foto: AP)
77 kommentarer
Vis kommentarer