Queen ændrer historisk hit

Bandet Queen har indspillet en ny version af hittet 'We Are The Champions' til ære for sundhedspersonale. Lyt med her

Hvad synes du om den nye version? Få en smagsprøve her. Video: AP

I årtier har sportsstjerner, verdensmestre og vinderhold sunget med på Queens legendariske slagsang 'We Are The Champions', når de har sejret.

Men nu har det populære band, der står bag sangen, der blev af skrevet den nu afdøde forsanger Freddie Mercury for mere end 40 år siden, ændret teksten i hittet.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Støtter sundhedspersonale
I en ny indspilning af klassikeren synger Adam Lambert, der de senere år har turneret med bandet som forsanger, i stedet 'You Are The Champions' i en version af sangen, som bandet har udgivet for at støtte sundhedspersonale midt i coronakrisen.

- Sangen er til alle dem i frontlinjen hele verden over. De mennesker, der risikerer deres liv for at redde os og vores familier, siger guitarist Brian May til Reuters.

Til sangen har Queen også udgivet en video, der udelukkende er optaget på mobiltelefoner.

Rørende billeder
Her ser man både bandmedlemmerne, der sidder i hver deres hjem og indspiller sangen, og rørende billeder af sundhedspersonale, coronasmittede og dem, der kæmper for at få bugt med virusset.

- Det er en sang om at overkomme forhindringer. Det er en sang om at slå oddsene. Og jeg synes, det er det, vi gør lige nu, siger Adam Lambert til mediet.

Indtægterne fra sangen går til WHO's fond, der støtter sundhedspersonale.

Se videoen HER