Rablende voldsrapper nægtet indrejse

Chris Browns overfald på ekskæresten Rihanna har stadig konsekvenser for ham

Chris Brown må aflyse koncerter på grund af canadisk indrejseforbud. (Foto: All Over)
Chris Brown må aflyse koncerter på grund af canadisk indrejseforbud. (Foto: All Over)

Overtrædelsen af sin prøveløsladelse efter det voldelige overfald på ekskæresten, sangerinden Rihanna, har stadig efterdønninger, der får konsekvenser for Chris Brown.

Den skandaleombruste rapper er blevet nægtet indrejse i Canada, og det betyder, at han må aflyse sine koncerter i Montréal og Toronto. Det skriver avisen The Washington Post.

Chris Browns talsperson, Nicole Perna, bekræfter, at de canadiske immigrationsmyndigheder har afvist ham, men at han kan ansøge om indrejse igen på et senere tidspunkt, og ifølge Perna vil Brown gøre det, så han kan gennemføre de aflyste koncerter.

Chris Browns tremme-ruskeri rykker nærmere. (Foto: AP). Intl. kendte Chris Browns tremme-ruskeri rykker nærmere

Sådan så Rihanna ud, efter at Chris Brown havde tæsket hende. (Foto: AP)
Sådan så Rihanna ud, efter at Chris Brown havde tæsket hende. (Foto: AP)

Chris Brown har intet imod lidt Rihanna-sladder, bare det sælger hans musik. Foto: All Over Intl. kendte Chris Brown hygger sig med Rihanna

Brown sad fængslet i knap tre måneder sidste år for at overtræde sin prøveløsladelse ved at indgå i et skænderi uden for et hotel i den amerikanske millionby Washington. Politiet holdt nemlig et skarp øje med Brown, efter hans blodige angreb på den nu 27-årige Rihanna i 2009.

De canadiske myndigheder vil ikke kommentere den konkrete sag, men talsmanden, Stephane Malepart, understreger, at flere faktorer afgør, om en person må komme ind i landet, og det gælder blandt andet kriminelle handlinger, som er bandlyst.

Også Storbritannien har tidligere nægtet den 25-årige rapper adgang over deres landegrænser. I 2010 var hans også dengang plettede straffeattest årsagen.

Rapperen har selv været på kant med loven tidligere. Denne gang var det dog ikke ham, der var indblandet i skyderiet. (Foto: AP) Intl. kendte Chris Brown fanget i skudveksling

Rihanna og Chris Brown på scenen sammen i 2008. (Foto: AP)
Rihanna og Chris Brown på scenen sammen i 2008. (Foto: AP)

0 kommentarer
Vis kommentarer