Rapper arresteret: Opfordrede publikum til at storme scenen

Rapperen Travi$ Scott blev anholdt under en koncert i Chicago

Rapperen opildnede først publikum til at storme scenen - kort efter blev hans koncert afblæst af arrangørerne. (Video: Privatoptagelser)

Fem minutter.

Så lang tid nåede rapperen Jacques Webster - bedre kendt som Travi$ Scott - at optræde på festivalen Lollapalooza i Chicago lørdag, inden han blev arresteret og sigtet for gadeuorden.

Under den første sang besluttede rapperen sig nemlig for, at publikum ikke var tæt nok på, og derfor, synes han, det var en god idé at opfordre dem til at klatre over afspærringerne og gøre ham selskab på scenen, skriver RollingStone.

Et tilbud som adskillige folk fra publikum tog imod.

Festivalens sikkerhedsvagter var dog ikke enige i, at det var en god idé og slukkede derfor musikken og truede med, at sætte en stopper for koncerten, hvis folk ikke hoppede ned fra scenen.

Det fik åbenbart Travi$ Scott til at fortryde sit lidt for kække tilbud.

- Hør, de vil stoppe showet, hvis I ikke hopper ned. Jeg vil gerne færdiggøre min optræden, appellerede rapperen til scene-crash'erne, skriver RollingStone.

Slipper med en bøde
Koncerten endte dog med at blive afbrudt, hvorefter Travi$ Scott stak af fra stedet. Han blev dog senere pågrebet og arresteret af politiet i Chicago, fortæller talspersonen for festivalens krisehåndtering, Melissa Stratton.

Rapperen vil angiveligt slippe med en bøde for forseelsen.

Melissa Stratton understreger, at ingen blev skadet ved hændelsen, og at sikkerhedsvagterne fik styr på publikum hurtigt efterfølgende.

Adskillige festivals-deltagere tweetede efterfølgende om den bizarre hændelse:

Lollapalooza-festivalen, der sluttede søndag, har haft besøg af store stjerner som Poul McCartney, Metallica, Sam Smith og Florence and The Machine, skriver norske VG.

14 kommentarer
Vis kommentarer