Rasende på syg Elton John

Den 71-årige musik-legende aflyste tirsdag aften en koncert, længe efter den skulle være startet 

Elton John skuffede tirsdag aften tusindvis af fans i Florida. Foto: AP
Elton John skuffede tirsdag aften tusindvis af fans i Florida. Foto: AP

Forventning og glæde blev tirsdag aften vendt til skuffelse og vrede for tusindvis af Elton John-fans, der havde set frem til at opleve ham på scenen - måske for sidste gang.

Den 71-årige musiker er netop nu på en større afskedsturné rundt om i verden, og i aftes skulle han have sunget og spillet i Orlando i Florida.

Koncerten skulle være startet klokken 20 lokal tid, og publikum sad forventningsfulde og ventede på legenden. Og de ventede og ventede og ventede.

Først 20-25 minutter efter koncertens planlagte start stod det klart, at Elton John ikke ville - eller kunne - gå på scenen.

Det er angiveligt en infektion i ørerne, der gjorde, at Elton John måtte opgive at optræde. Men sådan en infektion opstår ikke akut, og derfor er mange af de fans, der gik forgæves efter sangeren, rasende.

På Twitter giver flere udtryk for deres vrede og frustration over den sene aflysning af koncerten. Måden, det skete på, bliver blandt andet kaldt ynkelig.

Folk er især sure over, at de ud over at bruge penge på billetten også har købt hotelværelse, parkering, barnepige og drinks, inden det hele løb ud i sandet.

Det er allerede meldt ud, at aftenens koncert i Tampa er aflyst.

Forhåbentlig er Elton John helt på toppen igen, når han 18. maj og 6. juni 2019 giver koncert Royal Arena i København. Begge legendens optrædener i hovedstaden er en del af hans gigantiske afskedsturné, Farewell Yellow Brick Road Tour, der strækker sig fra 2018 og helt frem til 2021.

Elton John alias 71-årige Reginald Kenneth Dwight på scenen under Farewell Yellow Brick Road Tour i Washington, D.C. for nyligt. Foto: AP DK MusikNYT Popgigant til Royal Arena to gange

72 kommentarer
Vis kommentarer