Realityshow kritiseres for at vise ekskonens reaktion på David Bowies død

'Big Brother' viste Angie Bowies tårer, da de fortalte hende om David Bowies bortgang

Producerne på Celebrity Big Brother siger, at Angie Bowie har besluttet at blive i det hus, hun her bevæger sig ind ved en tidligere lejlighed. (Video: AP)

Realityshowet 'Celebrity Big Brother' er kommet i heftig modvind, efter at de i aftes viste Angie Bowies reaktion på meddelelsen om eksmanden, David Bowies død.

I slutningen af mandagens episoden af det britiske underholdningsprogram, hvor deltagerne er spærret inde uden at få at vide, hvad der sker i verden udenfor, kan seerne se Angie opløst i tårer, mens hun beskriver sine følelser af at miste sin eksmand og faderen til parrets fælles søn, Duncan Jones. Det skriver metro.co.uk

'Jeg har ikke set ham i så mange år, så jeg kan ikke lave et stort drama ud af det, men jeg føler, en æra er slut. Det er så bedrøveligt', siger Angie i showet.

Se også: Nu ved Bowies ekskone besked: Fortsætter i Big Brother

Angie Bowie bliver blandt andet trøstet af andre kendisser. Heriblandt filmproduceren David Gest, der mest er kendt for at være Liza Minnellis eksmand, samt 'EastEnders'-skuespilleren John Partridge.

Angie Bowie var gift med David Bowie i ti år. (Foto: All Over) INTL. MusikNYT - 11. jan. 2016 - kl. 13:39 Bowie død: Eks-konen ved det ikke endnu

'Big Brother'-udsendelsen fik bagefter seerne til at skrive på de sociale medier, at det var taktløst af vise Angies reaktion.

Se også: Ikon i mere end 45 år: Se David Bowies liv i billeder

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere