Rick Ross arresteret for kidnapning

Den prisvindende hiphopper er blevet arresteret i sit hjem for kidnapning og overfald

Rick Ross' borgerlige navn er William Leonard Roberts II. (Foto: AP)
Rick Ross' borgerlige navn er William Leonard Roberts II. (Foto: AP)

Rapper og hiphoplegende Rick Ross er blevet arresteret og anklaget for kidnapning. Den 39-årige musiker blev varetægtsfængslet i Atlanta onsdag efter en ukendt mand blev overfaldet i Ross' hjem.

Den Grammy-nominerede musiker blev fængslet uden kaution for at have kidnappet og overfaldet en mand, som han tvang ind i gæstehuset i sin kæmpevilla i Fayette i Atlanta. Det skriver det lokale medie i Atlanta, tv-stationen CBS46.

Diddy betalte sig sent mandag aften ud af varetægt med 160.000 dollars, som er mere end en million danske kroner. (AP) Intl. kendte Derfor overfaldt Diddy søns træner

Rick Ross overfaldt manden og knækkede flere af hans tænder og gav ham større nakkeskader. I den officielle arrestordre fra politiet i Fayette står det beskrevet, hvordan offeret er blevet udsat for grov vold.

- Offeret har mistet følingen i kæben og kan nu kun spise flydende kost og væsker, og han kan slet ikke tygge mad.

Læs den officielle arrestordre på hitmageren HER

Rick Ross er født i 1976 og har grundlagt pladeselskabet Maybach Music Group. (Foto: AP)
Rick Ross er født i 1976 og har grundlagt pladeselskabet Maybach Music Group. (Foto: AP)
 

Hiphopperen er blevet tiltalt for kidnapning, da han i følge anklagen skulle have tvunget manden ind i sit hus og ind i sit soveværelse for derefter at have overfaldet ham.

De officielle retspapirer forklarer ikke, hvad der gik forud for overfaldet, og det samme gælder forholdet mellem Rick Ross og offeret.

Det er anden gang inden for to uger, at Rick Ross er blevet arresteret i Fayette. Den 10. juni blev rapperen hentet af politiet for besiddelse af rusmidler, men det er langt fra første gang, musikeren har været på kant med loven.

P. Diddy er en lidt for ivrig fodbold-far. (Foto: Anthon Unger) Intl. kendte P. Diddy anholdt: Overfaldt sønnens fodboldtræner

Rick Ross' straffeattest lyder på mere end tre domme for besiddelse af ulovlige stoffer.

Den prisvindende musiker og producer har udgivet syv albums og fem af dem nåede førstepladsen på Billboards Top 200, hvor fire fik guldstatus i USA.

Rick Ross er også kendt som den prisvindende producer, der har arbejdet sammen med rapmusikere som P. Diddy og Lil'Wayne.

Rapperen Chinx Drugz - med det borgerlige navn Lionel Pickens blev 31 år. (PR-foto) Intl. kendte Rapper raser over meningsløse drab

8 kommentarer
Vis kommentarer