Rihanna viser hud i ny video

Barbados-baben lave fræk video til sangen 'Kiss is Better' fra succesalbummet 'Anti'

Rihanna i 'Kiss is Better'. (Privatfoto)
Rihanna i 'Kiss is Better'. (Privatfoto)

Det har aldrig været en ulempe i poppens verden at være en sej, sexet trunte, der ikke generer sig for at vise hud - og gerne meget af det.

Det har gjort selv minimalt talentfulde sangerinder til mange-millionærer.

Hvis du får massage på Park Hyatt i Sydney, Australien, kan det være, at du kan hilse på Rihanna eller Zac Efron. (Foto: SUZAN/PA Photos) Ferie Rihanna og DiCaprio: Her kan du holde ferie med stjernerne

Rihanna hører bestemt til den første kategori foran kameraerne, men er også bedre end de fleste ligesindede foran mikrofonen.

Appetitlig sort/hvid film
Begge dele kombinerer Barbados-baben i videoen for den anden single fra sit seneste album, 'Anti'.

Gennemsigtig. (Privatfoto)
Gennemsigtig. (Privatfoto)

Anastasia og hendes SM-interessede elsker Christian Grey lokkede tusindvis af danskere i biografen i 2015. (Foto: AP) Film Bedste filmkys: Her er de nominerede

'Kiss is Better', hedder sangen, som modefotografenCraig McDean har lavet en lille film ud af. Holdt i appetitlig sort/hvid viser den Rihanna fræk og dejlig - og sine steder i gennemsigtig topløs - så den har alle muligheder for at skabe den opmærksomhed, som det jo til enhver tid handler om i den branche.

Se billeder her

Og video her

Rihanna er just nu i gang med sin 'Anti World Tour', der startede i Jacksonville, USA, den 12. marts.

17. juni når hun Europa med en koncert i Holland, 7. juli er hun i København på Refshaleøen, og det hele slutter 21. august i England.

Intl. kendte Rihanna i støvler til frække dates

7 kommentarer
Vis kommentarer