Robbie afslører: Dopet i Parken

Ekstra Bladets anmelder gav Robbie Williams to stjerner for koncerten i Parken tidligere på året. Nu fortæller sangeren, hvorfor det kunne gå så galt

Robbie Williams afslører nu, at han måtte tage indsprøjtninger for at gennemføre sin turné. Foto: All Over Press
Robbie Williams afslører nu, at han måtte tage indsprøjtninger for at gennemføre sin turné. Foto: All Over Press

Det har været en udfordrende tid for sanglærken Robbie Williams, der tidligere på året var i så dårlig forfatning, at han måtte aflyse koncerter på sin store The Heavy Entertainment Show Tour.

Indtil nu har han ikke ønsket at specificere, hvad han har fejlet, men det gør han nu i et interview med Loose Women.

- Jeg har det godt nu, og jeg nåede til min turnés afslutning. Men jeg fik det virkelig dårligt i starten af året, og det var virkelig invaliderende, siger Robbie Williams i interviewet.

- Jeg er nødt til at være på mit bedste for at drage på turné, for det er virkelig krævende. Jeg havde en diskusprolaps i ryggen og i nakken. Jeg var ét stort rod, erkender han.

Se også: Robbie afslører: Jeg røg på intensiv efter Parken

Ifølge briten selv, har han ikke aflyst en koncert siden 1998, men det blev han nødt til i 2017, hvor han blandt andet optrådte i Danmark i august. Bare en måned senere - i september - måtte han aflyse den russiske afslutning på touren.

Robbie Williams har leveret hits siden 90'erne, men den efterhånden 43-årige entertainer er begyndt at få helbredsproblemer. Foto: Splash News/ All Over Press
Robbie Williams har leveret hits siden 90'erne, men den efterhånden 43-årige entertainer er begyndt at få helbredsproblemer. Foto: Splash News/ All Over Press

Ville brække hans ribben
I interviewet fortæller han, at han var nødt til at fylde sig selv med smertestillende for at gennemføre koncerterne op til aflysningerne.

- Jeg tog indsprøjtninger hver aften for at fortsætte, og som turnéen fortsatte, indhentede det mig. Men jeg formåede at gennemføre 97 procent af touren. Jeg missede Rusland, hvilket var ærgerligt.

Fristelser, fristelser. Foto: All Over Press Intl. kendte - 4. sep. 2017 - kl. 18:48 Ærlige Robbie: Porno har reddet mit ægteskab

Det går dog fremad for hitmageren, der fortæller, at han er i klar bedring takket være yoga og pilates. Det var ellers et noget større indgreb, lægerne havde stillet ham i udsigt.

- Den operation, de ville lave, gik ud på, at de brækkede to af mine ribben og gik ind via ryggen, inden de satte en plade på mine ribben. Og så skulle jeg ligge ned i otte måneder, siger Robbie Williams, der altså undslap indgrebet.

Da han optrådte i Parken 7. august i år, var Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo da heller ikke just imponeret. Han kaldte briten for 'mere tyk end fed' og kvitterede med to stjerner.

Læs anmeldelsen her: Se også: Robbie i Parken: En færdig mand

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Grande Royale: 'Captured Live' (The Sign-album/Ude 21. september)
2.The Chills: 'Snow Bound' (Fire-album/Ude 14. september)
3.The Magpie Salute: 'High Water I' (Provogue-album/Ude 10. august)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Johnny Marr: 'Call the Comet' (New Voodoo-album/Ude nu)
2.When Saints Go Machine: 'It's A Mad Love' (Kartel-ep/Ude nu)
3.Courtney Barnett: 'Tell Me How You Really Feel' (Milk!-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen