Rockchok fra AC/DC

Billede afslører tilsyneladende, at det legendariske band er på vej tilbage i stærkest mulige opstilling

Australske AC/DC i forbindelse med udgivelsen af albummet 'Rock or Bust' i efteråret 2014 - opfølgeren er angiveligt indspillet. Foto: Sony
Australske AC/DC i forbindelse med udgivelsen af albummet 'Rock or Bust' i efteråret 2014 - opfølgeren er angiveligt indspillet. Foto: Sony

Angus Young, Brian Johnson, Phil Rudd, Stevie Young og Cliff Williams.

Trods voldsom modgang er AC/DC åbenbart tilbage med hele fire mangeårige medlemmer.

Axl Rose og Angus Young på scenen i Aarhus i juni - måske var det AC/DC's sidste danske koncert. Foto: Per Lange INTL. MusikNYT AC/DC færdige: Måske er det slut

Sidste sommer blev Angus Young, Brian Johnson, Phil Rudd og Stevie Young alle fotograferet udenfor The Warehouse Studio i Vancouver, hvor AC/DC har indspillet deres tre seneste album.

I dag skriver Louder og flere andre internationale medier, at der på sociale medier er dukket et billede op, som placerer Cliff Williams sammen med Brian Johnson i den canadiske storby i december - se billedet med den personlige træner Scott Frinskie nederst i artiklen.

Fans spekulerer uundgåeligt i, at bassisten tilsyneladende er tilbage i bandet, efter han i 2016 lod sig pensionere.

Nyt album på vej
AC/DC har endnu ikke meldt noget officielt ud om deres planer for udgivelsen af gruppens 17. studiealbum, men overfor bandet Terrorizer bekræftede Brian Johnson for nylig, at der er et nyt album på vej.

Det er endnu uvist, om AC/DC vil turnere i forlængelse af pladen, og hvorvidt Brian Johnson går på scenen med giganterne.

Axl Rose og Angus Young fra AC/DC, der tilsyneladende bare aldrig løber tør for batteri. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. AXL/DC: Appetit på destruktion

Sangeren forlod veteranernes Rock or Bust World Tour i 2016 på grund af høreproblemer. Han blev erstattet af Axl Rose fra Guns N' Roses.

Trommeslageren Phil Rudd er tilbage i AC/DC efter en dom for mordtrusler og narkobesiddelse, der afholdt ham fra at deltage i bandets seneste verdensturné.

Malcolm Mitchell Young led af helbredsproblemer - sangskriveren var AC/DC's diskrete leder og manden bag flere ikoniske riffs. Foto: All Over INTL. MusikNYT Rocklegende fra AC/DC er død

Legendernes fremtid blev anset for uvis, da gruppens mentor, sangskriver og rytmeguitarist, Malcolm Young, døde af demens i 2017. Hans plads er overtaget af brødrene Angus og Malcolm Youngs fætter Stevie Young.

AC/DC vil angiveligt benytte flere af Malcolm Youngs riffs og idéer på det kommende album, der ifølge flere musikmedier vil blive dedikeret til guitaristen.

69 kommentarer
Vis kommentarer