Rocklegende skal under kniven

Ozzy Osbourne aflyser sin egen festival i Mexico på grund af forestående operation

Ozzy Osbourne - den engelske sanger vil fortsætte solokarrieren, når Black Sabbath lægges i graven. (Foto: AP)
Ozzy Osbourne - den engelske sanger vil fortsætte solokarrieren, når Black Sabbath lægges i graven. (Foto: AP)

Veteranen Ozzy Osbourne har aflyst den mexicanske afdeling af sin omrejsende rockfestival Ozzfest, der skulle have fundet sted 27. maj.

Den legendariske sanger skal opereres tidligere i maj, og ifølge en meddelelse fra Ozzfest, der hedder Ozzfiesta i Mexico, kræver indgrebet efterfølgende mindst fire ugers hvile.

Det er ikke offentliggjort, hvorfor 66-årige Ozzy Osbourne skal under kniven.

Intet tyder dog på, at han er alvorligt syg, for rockstjernen giver koncerter i Brasilien og Argentina i slutningen af april og starten af maj.

Set fra venstre består engelske Black Sabbath for tiden af Tony Iommi, Ozzy Osbourne og Geezer Butler. (Foto: Universal) INTL. MusikNYT Historisk rockband siger farvel

Forleden kom det frem, at Ozzfest Japan, der afvikles i november, bliver endestationen for Ozzy Osbournes band Black Sabbath.

Det banebrydende orkester fra Birmingham arbejder ifølge flere udenlandske medier på et afskedsalbum, som efter planen skulle komme senere i år.

I en kaotisk karriere, der startede i 1968, har Black Sabbath ligget i dvale flere gange, og bandet har haft markante udskiftninger i besætningen.

Se også: Det var satans Ozzy!

Som trio udgav Black Sabbath comebackpladen '13' i sommeren 2013, og gruppen, der lagde fundamentet for metalmusikken, optrådte efterfølgende i Forum i København.

Ozzy Osbourne har udtalt, at han agter at fortsætte sin solokarriere, når Black Sabbath lægges i graven.

23 kommentarer
Vis kommentarer