Rockstjerne fundet død i sin tourbus

Den tidligere forsanger i Stone Temple Pilots, Scott Weiland, blev kun 48 år

Her ses Scott Weiland til Sundance Film Festival 2015 (video: Splash)

Rockmusikeren Scott Weiland blev torsdag aften amerikansk tid fundet død. Den tidligere forsanger i Stone Temple Pilots og Velvet Revolver var på turné med sit band Scott Weiland & the Wildabouts og skulle have givet koncert i Minnesota, da han kl. 21 blev fundet død i sin tourbus.

Det skriver flere amerikanske medier.

Stone Temple Pilots i foråret 2010 - med Scott Weiland yderst til højre. (Foto: AP/Matt Sayles) INTL. MusikNYT Rockband fyrer overrasket frontmand

Den 48-årige grunge/rock-musiker har tidligere været afhængig af stoffer, men dødsårsagen er endnu ikke kendt. På hans Instagram-profil er der blevet lagt en kort tekst op, der fortæller, at Weiland døde, mens han sov under et tour-stop i Bloomington i Minnesota.

Han efterlader sig en kone, fotograf Jamie Weiland, og to teenagesønner, og på Instagram beder man om at respektere familiens privatliv.

Guns N' Roses-guitaristen Slash er det vel mest prominente navn i Velvet Revolver. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Velvet Revolver tæt på ny forsanger

Dave Navarro, som tidligere har været guitarist i Red Hot Chili peppers, reagerede på dødsfaldet på Twitter: - Har lige hørt, at vores ven Scott Weiland er død. Så ked af det, mine tanker er hos hans familie i aften, skrev han i et tweet, som dog nu er slettet igen.

Det er anden gang i år, at Scott Weiland & the Wildabouts er ramt af dødsfald. I marts mistede guitaristen Jeremy Brown livet pga. stoffer, skriver LA Times.

Stone Temple Pilots med nu afdøde Scott Weiland yderst til højre. (Foto: AP)
Stone Temple Pilots med nu afdøde Scott Weiland yderst til højre. (Foto: AP)
 

Stone Temple Pilots blev dannet i 1989 og opløst igen i 2002. I 2008 gik bandet sammen igen og tog på en reunion-turné.

Bandet blev blandt andet kendt for hits som 'Plush', 'Interstate Love Song' og 'Creep'. 

Scott Weiland - tidligere forsanger i blandt andet Stone Temple Pilots - blev voldtaget som barn. (Foto: Pressens Bild) INTL. MusikNYT Rockstjerne voldtaget som 12-årig

31 kommentarer
Vis kommentarer